Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wisselvallig

Een front bracht vannacht en vanochtend vroeg pittige buien. Achter dit buiengebied wordt het droger en ontstaan er opklaringen. De kans op een buitje blijft aanwezig. Vanavond neemt de buien kans weer toe. Er staat een matige zuidwestenwind11390286 1641440149422866 5620355284942692952 n. Warmer dan 18 a 19°C wordt het vandaag niet. Vanavond geeft de thermometer 15°C aan. Vannacht brede opklaringen bij een minimum temperatuur van 13°C. Zondag zier er beter uit. Het is wisselend bewolkt en er zijn brede opklaringen. De matige wind zit in de westhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

Foto: wisselvallig

Nu op RPL: Hitshadow met Henk Schellevis

ING-geldautomaat Harmelen niet vervangen

Logo PinbetalingHet ziet er naar uit dat de ING-geldautomaat in Harmelen niet vervangen gaat worden. Drie weken geleden werd geprobeerd de pinautomaat bij de Primera in de Kalverstraat in Harmelen...

op te blazen. Sindsdien is het apparaat buitenwerking gesteld en afgeschermd met een houten bekisting. Uit tweets van ING Nederland op Twitter valt op te maken dat het opnieuw in gebruik nemen van de 'flappentap' er niet in zit.

Op de vraag wanneer er een oplossing komt voor een vervangende pinautomaat in Harmelen wordt verwezen naar het ING-servicepunt in de Primera winkel. Daar kunnen echter alleen ING-klanten tijdens de openingstijden van de winkel terecht. Verder meldt ING dat het gebruik van contant geld in rap tempo afneemt. Het kan zijn dat er daardoor geen automaat extra geplaatst wordt in Harmelen, aldus ING Nederland.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties