Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zon en bewolking

Het Sahara stof en de rook uit Portugal is intussen verdwenen. Vandaag is er aardig wat zon. De zwakke wind is 1 jw juni 2015 koeien 2zuid.

Het kwik loopt op naar 19*C. Vannacht wisselen wolken en opkaringen elkaar af De temperatuur daalt naar 10*C. Donderdag zijn er eveneens zonnige momenten. De zwakke wind is zuidoost. Met 20*C wordt het nog iets warmer.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

ING-geldautomaat Harmelen niet vervangen

Logo PinbetalingHet ziet er naar uit dat de ING-geldautomaat in Harmelen niet vervangen gaat worden. Drie weken geleden werd geprobeerd de pinautomaat bij de Primera in de Kalverstraat in Harmelen...

op te blazen. Sindsdien is het apparaat buitenwerking gesteld en afgeschermd met een houten bekisting. Uit tweets van ING Nederland op Twitter valt op te maken dat het opnieuw in gebruik nemen van de 'flappentap' er niet in zit.

Op de vraag wanneer er een oplossing komt voor een vervangende pinautomaat in Harmelen wordt verwezen naar het ING-servicepunt in de Primera winkel. Daar kunnen echter alleen ING-klanten tijdens de openingstijden van de winkel terecht. Verder meldt ING dat het gebruik van contant geld in rap tempo afneemt. Het kan zijn dat er daardoor geen automaat extra geplaatst wordt in Harmelen, aldus ING Nederland.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties