Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

 

Bewolkt weer

Vandaag is er veel bewolking en in de vroege ochtend valt er nog een buitje. Mogelijk dat in de middag nog even de zon doorbreekt. Er staat een zwakke en later op de dag matige zuidwestenwind. De thermometer geeft 17°C aan. De nacht begint bewolkt maar later klaart het op. De temperatuur daalt naar 10°C. Donderdag belooft beter weer te brengen. Naast wolken zijn er ook zonnige perioden. De zwakke tot matige wind draait naar het zuiden. Het kwik loopt op naar 20°C.meesj955

Foto: donkere luchten

Nu op RPL: Is Ook Schitterend - Uit De Schaduw

Woerden Koploper Cliëntondersteuning

Logo ZorgWoerden is één van de veertien gemeenten die uit zo'n vijftig voordrachten zijn gekozen tot Koploper Cliëntondersteuning. Dat meldt netwerk Ieder(in) voor mensen.. met een beperking of chronische ziekte. De Koplopers willen samen met onder andere de Vereniging Nederlandse Gemeenten het voortouw nemen om onafhankelijke cliëntondersteuning in Nederland uit te laten groeien tot een laagdrempelige voorziening.

Bij de Koplopers staat cliëntondersteuning hoog op de agenda, staat vernieuwing centraal en werken inwoners, professionals, vrijwilligers en de gemeente samen voor goede cliëntondersteuning.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties