Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Nog enkele buien

De ochtend begint met opklaringen maar de kans op een bui is groot. Vanmiddag is er maar weinig ruimte voor de zon en valt er een enkele bui. De matige wind is noordwest. De temperatuur komt niet verder dan 19°C. Vanavond is het bewolkt maar in de nacht klaart het op. Het kwik daalt naar 14°C. Woensdag liggen we tussen twee storingen in. Het is die dag wisselend bewolkt en er zijn brede opklaringen. Het blijft vrijwel droog. De zwakke tot matige wind draait naar het meesj110zuidwesten. Het is dan met 22°C een stuk aangenamer.

Foto: enkele buien

Nu op RPL: De Kast - Zo Jong

Woerden Koploper Cliëntondersteuning

Logo ZorgWoerden is één van de veertien gemeenten die uit zo'n vijftig voordrachten zijn gekozen tot Koploper Cliëntondersteuning. Dat meldt netwerk Ieder(in) voor mensen.. met een beperking of chronische ziekte. De Koplopers willen samen met onder andere de Vereniging Nederlandse Gemeenten het voortouw nemen om onafhankelijke cliëntondersteuning in Nederland uit te laten groeien tot een laagdrempelige voorziening.

Bij de Koplopers staat cliëntondersteuning hoog op de agenda, staat vernieuwing centraal en werken inwoners, professionals, vrijwilligers en de gemeente samen voor goede cliëntondersteuning.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties