Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Nog enkele buien

De ochtend begint met opklaringen maar de kans op een bui is groot. Vanmiddag is er maar weinig ruimte voor de zon en valt er een enkele bui. De matige wind is noordwest. De temperatuur komt niet verder dan 19°C. Vanavond is het bewolkt maar in de nacht klaart het op. Het kwik daalt naar 14°C. Woensdag liggen we tussen twee storingen in. Het is die dag wisselend bewolkt en er zijn brede opklaringen. Het blijft vrijwel droog. De zwakke tot matige wind draait naar het meesj110zuidwesten. Het is dan met 22°C een stuk aangenamer.

Foto: enkele buien

Nu op RPL: De Kast - Zo Jong

Extra veiligheidsmaatregelen EK voetbal

Logo Nieuw politie uniformOndanks dat er geen concrete aanwijzingen zijn voor een terroristische aanslag tijdens het EK voetbal voor vrouwen in Utrecht, heeft burgemeester Jan van Zanen... toch extra maatregelen genomen. Zo is er verhoogd politietoezicht in en rond de verschillende locaties van het evenement.

De toegangscontrole bij het stadion Galgenwaard is verscherpt: er wordt preventief gefouilleerd en er zijn blokkades voor het verkeer ingesteld.
De burgemeester heeft de maatregelen genomen in overleg met de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid, justitie en politie.

Aanleiding voor de maatregelen is de oproep die is gedaan om een aanslag te plegen op het Europees Kampioenschap voetbal voor vrouwen dat de komende weken in Nederland plaatsvindt.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties