Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

 

Bewolkt weer

Vandaag is er veel bewolking en in de vroege ochtend valt er nog een buitje. Mogelijk dat in de middag nog even de zon doorbreekt. Er staat een zwakke en later op de dag matige zuidwestenwind. De thermometer geeft 17°C aan. De nacht begint bewolkt maar later klaart het op. De temperatuur daalt naar 10°C. Donderdag belooft beter weer te brengen. Naast wolken zijn er ook zonnige perioden. De zwakke tot matige wind draait naar het zuiden. Het kwik loopt op naar 20°C.meesj955

Foto: donkere luchten

Nu op RPL: Is Ook Schitterend - Uit De Schaduw

Extra veiligheidsmaatregelen EK voetbal

Logo Nieuw politie uniformOndanks dat er geen concrete aanwijzingen zijn voor een terroristische aanslag tijdens het EK voetbal voor vrouwen in Utrecht, heeft burgemeester Jan van Zanen... toch extra maatregelen genomen. Zo is er verhoogd politietoezicht in en rond de verschillende locaties van het evenement.

De toegangscontrole bij het stadion Galgenwaard is verscherpt: er wordt preventief gefouilleerd en er zijn blokkades voor het verkeer ingesteld.
De burgemeester heeft de maatregelen genomen in overleg met de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid, justitie en politie.

Aanleiding voor de maatregelen is de oproep die is gedaan om een aanslag te plegen op het Europees Kampioenschap voetbal voor vrouwen dat de komende weken in Nederland plaatsvindt.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties