Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Nog enkele buien

De ochtend begint met opklaringen maar de kans op een bui is groot. Vanmiddag is er maar weinig ruimte voor de zon en valt er een enkele bui. De matige wind is noordwest. De temperatuur komt niet verder dan 19°C. Vanavond is het bewolkt maar in de nacht klaart het op. Het kwik daalt naar 14°C. Woensdag liggen we tussen twee storingen in. Het is die dag wisselend bewolkt en er zijn brede opklaringen. Het blijft vrijwel droog. De zwakke tot matige wind draait naar het meesj110zuidwesten. Het is dan met 22°C een stuk aangenamer.

Foto: enkele buien

Nu op RPL: De Kast - Zo Jong

Montfoort geeft 1,5 miljoen euro subsidie weg

Logo Gemeente MontfoortVluchtelingenWerk Nederland en de Stichting Handje Helpen krijgen volgend jaar mindersubsidie van de gemeente Montfoort. Dat blijkt uit de presentatie van een... voorlopige verdeling van subsidies.
Vluchtelingenwerk krijgt 16000 euro minder dan was aangevraagd en ook handje helpen moet het met minder doen maar die organisatie krijgt wel meer geld dan vorig jaar.
Volgend jaar stelt Montfoort zo’n 1,5 miljoen euro subsidie aan sport, jeugd, cultuur en de Wmo beschikbaar. Het meeste geld is bestemd voor de Stichting Welzijnsondersteuning Montfoort/ Linschoten.
Daar gaat ruim één miljoen euro naar toe.

De gemeenteraad van Montfoort moet zich nog over het voorstel uitspreken.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties