Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

 

Bewolkt weer

Vandaag is er veel bewolking en in de vroege ochtend valt er nog een buitje. Mogelijk dat in de middag nog even de zon doorbreekt. Er staat een zwakke en later op de dag matige zuidwestenwind. De thermometer geeft 17°C aan. De nacht begint bewolkt maar later klaart het op. De temperatuur daalt naar 10°C. Donderdag belooft beter weer te brengen. Naast wolken zijn er ook zonnige perioden. De zwakke tot matige wind draait naar het zuiden. Het kwik loopt op naar 20°C.meesj955

Foto: donkere luchten

Nu op RPL: Is Ook Schitterend - Uit De Schaduw

Montfoort geeft 1,5 miljoen euro subsidie weg

Logo Gemeente MontfoortVluchtelingenWerk Nederland en de Stichting Handje Helpen krijgen volgend jaar mindersubsidie van de gemeente Montfoort. Dat blijkt uit de presentatie van een... voorlopige verdeling van subsidies.
Vluchtelingenwerk krijgt 16000 euro minder dan was aangevraagd en ook handje helpen moet het met minder doen maar die organisatie krijgt wel meer geld dan vorig jaar.
Volgend jaar stelt Montfoort zo’n 1,5 miljoen euro subsidie aan sport, jeugd, cultuur en de Wmo beschikbaar. Het meeste geld is bestemd voor de Stichting Welzijnsondersteuning Montfoort/ Linschoten.
Daar gaat ruim één miljoen euro naar toe.

De gemeenteraad van Montfoort moet zich nog over het voorstel uitspreken.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties