Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Nog enkele buien

De ochtend begint met opklaringen maar de kans op een bui is groot. Vanmiddag is er maar weinig ruimte voor de zon en valt er een enkele bui. De matige wind is noordwest. De temperatuur komt niet verder dan 19°C. Vanavond is het bewolkt maar in de nacht klaart het op. Het kwik daalt naar 14°C. Woensdag liggen we tussen twee storingen in. Het is die dag wisselend bewolkt en er zijn brede opklaringen. Het blijft vrijwel droog. De zwakke tot matige wind draait naar het meesj110zuidwesten. Het is dan met 22°C een stuk aangenamer.

Foto: enkele buien

Nu op RPL: De Kast - Zo Jong

Genomineerd voor onderwijs van wereldformaat

Logo StudentDe Universiteit Utrecht is als enige Nederlandse universiteit genomineerd voor de Global Teaching Excellence Award. Deze prijs van de Britse Higher Education Academy... is voor universiteiten die een instelling strategie hebben die leidt tot onderwijs van wereldformaat.
Rector magnificus Bert van der Zwaan zegt dat deze nominatie een erkenning is voor het jarenlange commitment aan goed onderwijs en docentschap. Er zijn 27 universiteiten genomineerd uit allerlei landen.

Met de prijs wil de HEA universiteiten belonen die een duidelijk inzet tonen voor het onderwijs en een strategie hebben die leidt tot excellentie in onderwijs.
Op 4 september wordt in Londen bekend gemaakt welke universiteit de eerste Global Teaching Award gewonnen heeft.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties