Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

 

Bewolking maar later veel zon

Vandaag zien we de zon maar door een zwak front trekt er ook bewolking over. Zo te overzien blijft het droog. In de loop van de middag en avond wordt het vrij zonnig. De zwakke tot soms matige wind komt uit het westen. Het kwik loopt op naar 18°C. In de nacht is het vrij helder. De temperatuurmees87 daalt naar 7°C. Zaterdag wordt een zonnige dag. In de ochtend kan er nog wat bewolking voor komen. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 19°C is het zeer aangenaam.

Nu op RPL: T.A.T.U. - All The Things She Said

Genomineerd voor onderwijs van wereldformaat

Logo StudentDe Universiteit Utrecht is als enige Nederlandse universiteit genomineerd voor de Global Teaching Excellence Award. Deze prijs van de Britse Higher Education Academy... is voor universiteiten die een instelling strategie hebben die leidt tot onderwijs van wereldformaat.
Rector magnificus Bert van der Zwaan zegt dat deze nominatie een erkenning is voor het jarenlange commitment aan goed onderwijs en docentschap. Er zijn 27 universiteiten genomineerd uit allerlei landen.

Met de prijs wil de HEA universiteiten belonen die een duidelijk inzet tonen voor het onderwijs en een strategie hebben die leidt tot excellentie in onderwijs.
Op 4 september wordt in Londen bekend gemaakt welke universiteit de eerste Global Teaching Award gewonnen heeft.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties