Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

 

Bewolkt weer

Vandaag is er veel bewolking en in de vroege ochtend valt er nog een buitje. Mogelijk dat in de middag nog even de zon doorbreekt. Er staat een zwakke en later op de dag matige zuidwestenwind. De thermometer geeft 17°C aan. De nacht begint bewolkt maar later klaart het op. De temperatuur daalt naar 10°C. Donderdag belooft beter weer te brengen. Naast wolken zijn er ook zonnige perioden. De zwakke tot matige wind draait naar het zuiden. Het kwik loopt op naar 20°C.meesj955

Foto: donkere luchten

Nu op RPL: Is Ook Schitterend - Uit De Schaduw

Raadsinformatiebrief bijtincident misleidend

Logo Hond0De uitleg die het college van burgemeester en wethouders van Woerden in een raadsinformatiebrief heeft gegeven over de afhandeling van een bijtincident is misleidend. Dat staat in een aan het college gerichte brief geschreven door één van de bij het bijtincident betrokkenen.
Bij dat incident raakte een inwoonster van woerden gewond toen zij door een hond werd gebeten. De briefschrijver die namens het slachtoffer reageert, zegt verontwaardigd te zijn over de conclusie van burgemeester en wethouders dat er adequaat en zorgvuldig is gehandeld.
Er is vooral kritiek op de tijd die het duurde alvorens een muilkorfgebod werd opgelegd. De briefschrijver zegt dat bij hem een beeld is ontstaan van een arrogante burgemeester en college die zichzelf een compliment geven en veiligheid van inwoners niet belangrijk vinden.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties