Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Nog enkele buien

De ochtend begint met opklaringen maar de kans op een bui is groot. Vanmiddag is er maar weinig ruimte voor de zon en valt er een enkele bui. De matige wind is noordwest. De temperatuur komt niet verder dan 19°C. Vanavond is het bewolkt maar in de nacht klaart het op. Het kwik daalt naar 14°C. Woensdag liggen we tussen twee storingen in. Het is die dag wisselend bewolkt en er zijn brede opklaringen. Het blijft vrijwel droog. De zwakke tot matige wind draait naar het meesj110zuidwesten. Het is dan met 22°C een stuk aangenamer.

Foto: enkele buien

Nu op RPL: De Kast - Zo Jong

Raadsinformatiebrief bijtincident misleidend

Logo Hond0De uitleg die het college van burgemeester en wethouders van Woerden in een raadsinformatiebrief heeft gegeven over de afhandeling van een bijtincident is misleidend. Dat staat in een aan het college gerichte brief geschreven door één van de bij het bijtincident betrokkenen.
Bij dat incident raakte een inwoonster van woerden gewond toen zij door een hond werd gebeten. De briefschrijver die namens het slachtoffer reageert, zegt verontwaardigd te zijn over de conclusie van burgemeester en wethouders dat er adequaat en zorgvuldig is gehandeld.
Er is vooral kritiek op de tijd die het duurde alvorens een muilkorfgebod werd opgelegd. De briefschrijver zegt dat bij hem een beeld is ontstaan van een arrogante burgemeester en college die zichzelf een compliment geven en veiligheid van inwoners niet belangrijk vinden.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties