Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Nog enkele buien

De ochtend begint met opklaringen maar de kans op een bui is groot. Vanmiddag is er maar weinig ruimte voor de zon en valt er een enkele bui. De matige wind is noordwest. De temperatuur komt niet verder dan 19°C. Vanavond is het bewolkt maar in de nacht klaart het op. Het kwik daalt naar 14°C. Woensdag liggen we tussen twee storingen in. Het is die dag wisselend bewolkt en er zijn brede opklaringen. Het blijft vrijwel droog. De zwakke tot matige wind draait naar het meesj110zuidwesten. Het is dan met 22°C een stuk aangenamer.

Foto: enkele buien

Nu op RPL: De Kast - Zo Jong

La Place Bodegraven feestelijk geopend

Logo La PlaceHet selfservicerestaurant La Place in Bodegraven is deze week feestelijk geopend in het voormalig AC-restaurant aan de provinciale weg N459.

 Het nieuwe restaurant kan binnen zo'n 350 gasten ontvangen en buiten is er plaats voor 130 bezoekers. Het bestaat uit een centraal plein met open keuken en diverse marktkramen waar gerechten en dranken vers worden bereid. La Place opent dit jaar ook andere restaurants in voormalige AC-restaurants. Het selfservicerestaurant in Bodegraven heeft 45 medewerkers in dienst. Alle medewerkers van de AC restaurants worden omgeschoold naar een La Place-professional. La Place bestaat sinds 1987 en heeft naast ruim vijftig vestigingen in Nederland ook enkele locaties in Duitsland, Indonesië en de Verenigde Staten. Begin 2016 is de foodserviceformule overgenomen door Jumbo Groep Holding BV.

Foto's: RTV Bodegraven

la place

La place 1

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties