Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Nog enkele buien

De ochtend begint met opklaringen maar de kans op een bui is groot. Vanmiddag is er maar weinig ruimte voor de zon en valt er een enkele bui. De matige wind is noordwest. De temperatuur komt niet verder dan 19°C. Vanavond is het bewolkt maar in de nacht klaart het op. Het kwik daalt naar 14°C. Woensdag liggen we tussen twee storingen in. Het is die dag wisselend bewolkt en er zijn brede opklaringen. Het blijft vrijwel droog. De zwakke tot matige wind draait naar het meesj110zuidwesten. Het is dan met 22°C een stuk aangenamer.

Foto: enkele buien

Nu op RPL: Cliff Richard - The Only Way Out

VVD Woerden stelt vragen over wet woonoverlast

Logo VVD WoerdenDe VVD Woerden heeft het college van burgemeester en wethouders een brief gestuurd met vragen over de wet aanpak overlast. De partij vraagt zich af of...

het college op de hoogte is van het bestaan van deze nieuwe wet en of zij van plan is om hier gebruik van te maken en wanneer dit gaat gebeuren. De wet woonoverlast geeft burgemeesters meer mogelijkheden om woonoverlast aan te pakken en de mogelijkheid om de overlastgever een specifieke gedragsaanwijzing te geven. Bijvoorbeeld een verbod op ’s nachts muziek te draaien of een gebod om een hond te muilkorven. Indien de gemeente gebruik gaat maken van de mogelijkheden die deze wet biedt dan dient de gemeenteraad een verordening aan te nemen waarin de burgemeester de bevoegdheid krijgt om deze wet te gebruiken.

 

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties