Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

 

Vrij zonnig

Het ziet er voor vandaag goed uit!. Er zijn zonnige perioden en er is sluierbewolking. In de middag ontstaan er ook stapelwolken. De zwakke tot matige wind komt uit het zuiden. Het kwik loopt op naar 20°C. In de nacht zijn er brede opklaringen. De temperatuur daalt naar 10°C. Vrijdag ligt er een storing in de buurt maar met wat geluk blijft het droog. Wolken en opklaringen wisselen elkaar10818302 1005406322809888 1988209327603635896 o af. De zwakke wind is west. Met 18°C is het frisser.

Nu op RPL: Bryan Ferry & Roxy Music - Love Is The Drug

VVD Woerden stelt vragen over wet woonoverlast

Logo VVD WoerdenDe VVD Woerden heeft het college van burgemeester en wethouders een brief gestuurd met vragen over de wet aanpak overlast. De partij vraagt zich af of...

het college op de hoogte is van het bestaan van deze nieuwe wet en of zij van plan is om hier gebruik van te maken en wanneer dit gaat gebeuren. De wet woonoverlast geeft burgemeesters meer mogelijkheden om woonoverlast aan te pakken en de mogelijkheid om de overlastgever een specifieke gedragsaanwijzing te geven. Bijvoorbeeld een verbod op ’s nachts muziek te draaien of een gebod om een hond te muilkorven. Indien de gemeente gebruik gaat maken van de mogelijkheden die deze wet biedt dan dient de gemeenteraad een verordening aan te nemen waarin de burgemeester de bevoegdheid krijgt om deze wet te gebruiken.

 

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties