Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

 

Vrij zonnig

Het ziet er voor vandaag goed uit!. Er zijn zonnige perioden en er is sluierbewolking. In de middag ontstaan er ook stapelwolken. De zwakke tot matige wind komt uit het zuiden. Het kwik loopt op naar 20°C. In de nacht zijn er brede opklaringen. De temperatuur daalt naar 10°C. Vrijdag ligt er een storing in de buurt maar met wat geluk blijft het droog. Wolken en opklaringen wisselen elkaar10818302 1005406322809888 1988209327603635896 o af. De zwakke wind is west. Met 18°C is het frisser.

Nu op RPL: Blf - Donker Hart

Inwoners 7 gemeenten geven vuilnismannen 7.7

Logo VuilniswagenInwoners van zeven gemeenten in de regio waar Cyclus het huishoudelijk afval inzamelt, geven het bedrijf gemiddeld een 7,4. Het hoogste rapportcijfer is echter voor de vuilnismannen. Zij krijgen van de inwoners een 7,7. Dit blijkt uit het tevredenheidsonderzoek dat

onderzoeksbureau Integron voor Cyclus heeft uitgevoerd onder inwoners.

Verschillende aspecten van de afvalinzameling kwamen in het onderzoek aan bod en hebben een rapportcijfer gekregen. Het onderzoek laat ook zien waar er bij de verschillende aspecten verbetering mogelijk is. Zo is er tevredenheid over de inzameling van de verschillende afvalsoorten maar zijn net- en reinheid van de verzamelcontainers en de aanbiedplaatsen van de minicontainers als verbeterpunten genoemd. Ook het tijdig informeren bij wijzigingen in de inzameling kan beter, vinden de deelnemers. Over de digitale afvalkalender en app is men wel tevreden.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties