Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Nog enkele buien

De ochtend begint met opklaringen maar de kans op een bui is groot. Vanmiddag is er maar weinig ruimte voor de zon en valt er een enkele bui. De matige wind is noordwest. De temperatuur komt niet verder dan 19°C. Vanavond is het bewolkt maar in de nacht klaart het op. Het kwik daalt naar 14°C. Woensdag liggen we tussen twee storingen in. Het is die dag wisselend bewolkt en er zijn brede opklaringen. Het blijft vrijwel droog. De zwakke tot matige wind draait naar het meesj110zuidwesten. Het is dan met 22°C een stuk aangenamer.

Foto: enkele buien

Nu op RPL: De Kast - Zo Jong

Inwoners 7 gemeenten geven vuilnismannen 7.7

Logo VuilniswagenInwoners van zeven gemeenten in de regio waar Cyclus het huishoudelijk afval inzamelt, geven het bedrijf gemiddeld een 7,4. Het hoogste rapportcijfer is echter voor de vuilnismannen. Zij krijgen van de inwoners een 7,7. Dit blijkt uit het tevredenheidsonderzoek dat

onderzoeksbureau Integron voor Cyclus heeft uitgevoerd onder inwoners.

Verschillende aspecten van de afvalinzameling kwamen in het onderzoek aan bod en hebben een rapportcijfer gekregen. Het onderzoek laat ook zien waar er bij de verschillende aspecten verbetering mogelijk is. Zo is er tevredenheid over de inzameling van de verschillende afvalsoorten maar zijn net- en reinheid van de verzamelcontainers en de aanbiedplaatsen van de minicontainers als verbeterpunten genoemd. Ook het tijdig informeren bij wijzigingen in de inzameling kan beter, vinden de deelnemers. Over de digitale afvalkalender en app is men wel tevreden.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties