Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Nog enkele buien

De ochtend begint met opklaringen maar de kans op een bui is groot. Vanmiddag is er maar weinig ruimte voor de zon en valt er een enkele bui. De matige wind is noordwest. De temperatuur komt niet verder dan 19°C. Vanavond is het bewolkt maar in de nacht klaart het op. Het kwik daalt naar 14°C. Woensdag liggen we tussen twee storingen in. Het is die dag wisselend bewolkt en er zijn brede opklaringen. Het blijft vrijwel droog. De zwakke tot matige wind draait naar het meesj110zuidwesten. Het is dan met 22°C een stuk aangenamer.

Foto: enkele buien

Nu op RPL: De Kast - Zo Jong

Huisvesting statushouders vóór op schema

Logo Vluchtelingen opvangWoerden heeft meer statushouders gehuisvest dan door het Rijk aan gemeenten is voorgeschreven. In de eerste helft van dit jaar heeft maar liefst 246 procent... van het verplichte aantal statushouders een woning gekregen. Dit blijkt uit cijfers op de website van het Platform Opnieuw Thuis. De taakstelling voor Woerden was de huisvesting van 28 statushouders, maar in werkelijkheid hebben 69 mensen een woning gekregen. Het aantal huisvestingen komt hoger uit dan vereist omdat de gemeente heeft ingezet op de opvang van gezinnen. Door gezinshereniging

zal Woerden ook in de 2e helft van dit jaar en in 2018 blijven voorlopen op het schema van vereiste huisvestingen voor statushouders.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties