Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

 

Vrij zonnig

Het ziet er voor vandaag goed uit!. Er zijn zonnige perioden en er is sluierbewolking. In de middag ontstaan er ook stapelwolken. De zwakke tot matige wind komt uit het zuiden. Het kwik loopt op naar 20°C. In de nacht zijn er brede opklaringen. De temperatuur daalt naar 10°C. Vrijdag ligt er een storing in de buurt maar met wat geluk blijft het droog. Wolken en opklaringen wisselen elkaar10818302 1005406322809888 1988209327603635896 o af. De zwakke wind is west. Met 18°C is het frisser.

Nu op RPL: Blf - Donker Hart

Huurders GroenWest besparen op energie

Logo Groenwest WonenHet zonnepanelenprogramma van GroenWest levert niet alleen een positieve bijdrage aan het klimaat, maar zorgt er ook voor dat de woonlasten voor huurders verlaagd.

Met het programma worden ruim 56.00 woningen van GroenWest voorzien van zonnepanelen. Een bewoner uit Abcoude zegt hierover dat ze een vergoeding betalen, maar dat die makkelijk wordt terugverdiend. De besparing op de energierekening wordt gedeeld tussen de huurder en GroenWest. Bij appartementengebouwen van vier verdiepingen of meer wordt er aangesloten op de collectieve meter. Het plaatsen van de zonnepanelen op appartementengebouwen start na de zomer gestart. Ook is er na de zomer een informatieve website beschikbaar en ontvangen huurders van geschikte eengezinswoningen een brief met daarin het aanbod voor de zonnepanelen.

Foto: GroenWest. De ondertekening van de overeenkomst.

28 groenwest

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties