Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Nog enkele buien

De ochtend begint met opklaringen maar de kans op een bui is groot. Vanmiddag is er maar weinig ruimte voor de zon en valt er een enkele bui. De matige wind is noordwest. De temperatuur komt niet verder dan 19°C. Vanavond is het bewolkt maar in de nacht klaart het op. Het kwik daalt naar 14°C. Woensdag liggen we tussen twee storingen in. Het is die dag wisselend bewolkt en er zijn brede opklaringen. Het blijft vrijwel droog. De zwakke tot matige wind draait naar het meesj110zuidwesten. Het is dan met 22°C een stuk aangenamer.

Foto: enkele buien

Nu op RPL: De Kast - Zo Jong

Huurders GroenWest besparen op energie

Logo Groenwest WonenHet zonnepanelenprogramma van GroenWest levert niet alleen een positieve bijdrage aan het klimaat, maar zorgt er ook voor dat de woonlasten voor huurders verlaagd.

Met het programma worden ruim 56.00 woningen van GroenWest voorzien van zonnepanelen. Een bewoner uit Abcoude zegt hierover dat ze een vergoeding betalen, maar dat die makkelijk wordt terugverdiend. De besparing op de energierekening wordt gedeeld tussen de huurder en GroenWest. Bij appartementengebouwen van vier verdiepingen of meer wordt er aangesloten op de collectieve meter. Het plaatsen van de zonnepanelen op appartementengebouwen start na de zomer gestart. Ook is er na de zomer een informatieve website beschikbaar en ontvangen huurders van geschikte eengezinswoningen een brief met daarin het aanbod voor de zonnepanelen.

Foto: GroenWest. De ondertekening van de overeenkomst.

28 groenwest

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties