Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Nog enkele buien

De ochtend begint met opklaringen maar de kans op een bui is groot. Vanmiddag is er maar weinig ruimte voor de zon en valt er een enkele bui. De matige wind is noordwest. De temperatuur komt niet verder dan 19°C. Vanavond is het bewolkt maar in de nacht klaart het op. Het kwik daalt naar 14°C. Woensdag liggen we tussen twee storingen in. Het is die dag wisselend bewolkt en er zijn brede opklaringen. Het blijft vrijwel droog. De zwakke tot matige wind draait naar het meesj110zuidwesten. Het is dan met 22°C een stuk aangenamer.

Foto: enkele buien

Nu op RPL: De Kast - Zo Jong

Verkoop zelfgemaakte spullen op Koeiemarkt

Logo KoeienmarktDit jaar wordt er een nieuwe dimensie aan de Koeiemarkt toegevoegd, namelijk de de ‘Woerdeneese’ markt. Deze markt is bedoeld voor particulieren, met de nadruk op zelfgemaakte spullen.

Alleen inwoners uit Woerden, Harmelen, Kamerik en Zegveld mogen hier aan meedoen. Op de Koeiemart, wordt een deel van de Emmakade, vanaf de Haven tot aan de Van Oudheusdenstraat ingericht als een echte Woerdeneese markt waar zelfgemaakte spullen kunnen worden verkocht. De gemeente plaatst daar kramen waar de goederen kunnen worden gepresenteerd. Een kraam kost 25 euro en er zijn 75 kramen beschikbaar. Dit jaar vindt de Koeiemarkt plaatst op woensdag 25 oktober.

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., met als onderwerp ‘Woerdeneese markt 25-10-2017’. Een bevestiging van uw inschrijving wordt daarna toegestuurd. De marktmeester deelt de kramen in.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties