Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

 

Vrij zonnig

Het ziet er voor vandaag goed uit!. Er zijn zonnige perioden en er is sluierbewolking. In de middag ontstaan er ook stapelwolken. De zwakke tot matige wind komt uit het zuiden. Het kwik loopt op naar 20°C. In de nacht zijn er brede opklaringen. De temperatuur daalt naar 10°C. Vrijdag ligt er een storing in de buurt maar met wat geluk blijft het droog. Wolken en opklaringen wisselen elkaar10818302 1005406322809888 1988209327603635896 o af. De zwakke wind is west. Met 18°C is het frisser.

Nu op RPL: Bryan Ferry & Roxy Music - Love Is The Drug

Verkoop zelfgemaakte spullen op Koeiemarkt

Logo KoeienmarktDit jaar wordt er een nieuwe dimensie aan de Koeiemarkt toegevoegd, namelijk de de ‘Woerdeneese’ markt. Deze markt is bedoeld voor particulieren, met de nadruk op zelfgemaakte spullen.

Alleen inwoners uit Woerden, Harmelen, Kamerik en Zegveld mogen hier aan meedoen. Op de Koeiemart, wordt een deel van de Emmakade, vanaf de Haven tot aan de Van Oudheusdenstraat ingericht als een echte Woerdeneese markt waar zelfgemaakte spullen kunnen worden verkocht. De gemeente plaatst daar kramen waar de goederen kunnen worden gepresenteerd. Een kraam kost 25 euro en er zijn 75 kramen beschikbaar. Dit jaar vindt de Koeiemarkt plaatst op woensdag 25 oktober.

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., met als onderwerp ‘Woerdeneese markt 25-10-2017’. Een bevestiging van uw inschrijving wordt daarna toegestuurd. De marktmeester deelt de kramen in.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties