Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Nog enkele buien

De ochtend begint met opklaringen maar de kans op een bui is groot. Vanmiddag is er maar weinig ruimte voor de zon en valt er een enkele bui. De matige wind is noordwest. De temperatuur komt niet verder dan 19°C. Vanavond is het bewolkt maar in de nacht klaart het op. Het kwik daalt naar 14°C. Woensdag liggen we tussen twee storingen in. Het is die dag wisselend bewolkt en er zijn brede opklaringen. Het blijft vrijwel droog. De zwakke tot matige wind draait naar het meesj110zuidwesten. Het is dan met 22°C een stuk aangenamer.

Foto: enkele buien

Nu op RPL: Cliff Richard - The Only Way Out

Stadshotel genomineerd voor het groenste hotel

Logo Arsenaal WoerdenHet Stadshotel Woerden & Van Rossum is genomineerd voor de Gaia Green Award in de categorie duurzaamste hotel van Nederland en ze staan op dit moment in de top 3!

Uit de drie finalisten wordt in september 1 winnaar gekozen uit elke categorie. Op 19 september maakt de jury bekend wie zich winnaars van de Gaia Green Awards 2017 mogen noemen. Het Stadshotel Woerden & Van Rossum is genomineerd in de categorie hotels samen met het Ecomama Hotel in Amsterdam en het Chateau St. Gerlach in Valkenburg aan de Geul.

 

Foto: Woerden Marketing

27 stadshotel

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties