Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wisselvallig

Een lagedrukgebied ligt een paar dagen in de buurt van onze omgeving en zorgt voor wisselvallig weer. Vandaag wisselen wolken en opklaringen elkaar af en vallen er buien. In de avond is het bewolkt en vallen er ook nog enkele buien. De zwakke wind is noordwest. Het kwik komt niet veel verder dan 19°C. In de nacht klaart het op maar in de nanacht gaan er wederom buien vallen. De temperatuur daalt naar 14°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag en avond ontstaan er opklaringen. Daarnaast vallen er buien. De matige wind is noordwest. Het blijft met 20°C frmeesj0is.

Foto: buien boven Noorder

Nu op RPL: Pharrell Williams - Happy

Glasvezel voor woningen in Reeuwijk-Dorp

Logo GlasvezelNetbeheerder Rekam gaat alle woningen in Reeuwijk-Dorp voorzien van een gratis glasvezelaansluiting. De eis van Rekam was dat er minimaal 75 nieuwe klanten een abonnement... zouden afsluiten. Met behulp van het

bewonersinitiatief 'Glasvezel in Reeuwijk', het Dorpsteam Reeuwijk-Dorp en de gemeente Bodegraven-Reeuwijk is dit aantal gehaald. De aanleg gaat eind augustus beginnen. De inwoners van het dorp zullen door de aannemer worden geïnformeerd over de graafwerkzaamheden en ook over de plaatsing van de glasvezelaansluiting thuis.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties