Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Nog enkele buien

De ochtend begint met opklaringen maar de kans op een bui is groot. Vanmiddag is er maar weinig ruimte voor de zon en valt er een enkele bui. De matige wind is noordwest. De temperatuur komt niet verder dan 19°C. Vanavond is het bewolkt maar in de nacht klaart het op. Het kwik daalt naar 14°C. Woensdag liggen we tussen twee storingen in. Het is die dag wisselend bewolkt en er zijn brede opklaringen. Het blijft vrijwel droog. De zwakke tot matige wind draait naar het meesj110zuidwesten. Het is dan met 22°C een stuk aangenamer.

Foto: enkele buien

Nu op RPL: Cliff Richard - The Only Way Out

Spoor van vernieling op N201

Logo ongelukOp de N201 bij Mijdrecht zorgde een automobilist gisteren middag rond 14.15 uur voor een spoor van vernieling. Rond 14.15 reed een voertuig over een...

verkeerszuil heen en ramde daarbij twee verkeersborden. De auto verloor daarbij diverse auto-onderdelen en liet een oliespoor achter. Wie de bestuurder van de auto was en waar diegene precies is heen gereden is niet bekend. De politie hoopt erop dat getuigen iets gezien hebben, of dat de brokkenpiloot zich meldt.

 

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties