Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wisselvallig

Een lagedrukgebied ligt een paar dagen in de buurt van onze omgeving en zorgt voor wisselvallig weer. Vandaag wisselen wolken en opklaringen elkaar af en vallen er buien. In de avond is het bewolkt en vallen er ook nog enkele buien. De zwakke wind is noordwest. Het kwik komt niet veel verder dan 19°C. In de nacht klaart het op maar in de nanacht gaan er wederom buien vallen. De temperatuur daalt naar 14°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag en avond ontstaan er opklaringen. Daarnaast vallen er buien. De matige wind is noordwest. Het blijft met 20°C frmeesj0is.

Foto: buien boven Noorder

Nu op RPL: Pharrell Williams - Happy

Werving Seniorenwoningen eind zomer

Logo Kamerik mapsDe werving voor het project De Wilgenhof aan de Knotwilgenlaan in Kamerik gaat eind van de zomer van start. De Wilgenhof is een project waarbij senioren...

uit Kamerik de mogelijkheid krijgen om samen minimaal 10 levensloopbestendige woningen te bouwen in de prijsklasse van € 250.000 tot € 350.000. De kopers zijn gezamenlijk opdrachtgever en er is geen projectontwikkelaar bij betrokken. Dit zorgt voor lagere kosten en meer vrijheid. In de tweede helft van augustus begint de werving met twee informatiebijeenkomsten voor belangstellenden. De precieze data en plaats worden nog bekendgemaakt. De officiële inschrijving volgt na de informatiebijeenkomst. Als er te veel gegadigden blijken te zijn, stelt de gemeente door middel van loting de groep samen.

 

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties