Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Nog enkele buien

De ochtend begint met opklaringen maar de kans op een bui is groot. Vanmiddag is er maar weinig ruimte voor de zon en valt er een enkele bui. De matige wind is noordwest. De temperatuur komt niet verder dan 19°C. Vanavond is het bewolkt maar in de nacht klaart het op. Het kwik daalt naar 14°C. Woensdag liggen we tussen twee storingen in. Het is die dag wisselend bewolkt en er zijn brede opklaringen. Het blijft vrijwel droog. De zwakke tot matige wind draait naar het meesj110zuidwesten. Het is dan met 22°C een stuk aangenamer.

Foto: enkele buien

Nu op RPL: Cliff Richard - The Only Way Out

Meerdere schoten in Mijdrecht

Logo KogelgatenOp de Dubloen in Mijdrecht is in de nacht van dinsdag op woensdag meerdere keren geschoten. De politie kreeg rond 4.10 een melding binnen van een bewoner...

die wakker was geworden van een harde knal, waarna hij een gat constateerde in de voordeur. Agenten die het gat gingen bekijken vonden het lijken op een kogelgat. De politie stelde vervolgens een onderzoek in en ondervroegen mensen in de buurt. Hierna werd vastgesteld dat er meerdere keren was geschoten in de straat, maar dat er niemand gewond was geraakt. De recherche onderzoekt wat zich er die nacht heeft afgespeeld en vraagt getuigen. Specifiek wordt er gezocht naar voertuigen en personen die tussen 04.00 en 04.30 uur in de omgeving van de Dubloen zijn gezien.

 

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties