Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weekend

Dankzij een hogedrukgebied bij Scandinaviëmees82 krijgen we dit weekend rustig en mooi weer. Na het optrekken van de mist schijnt de zon uitbundig. Soms trekken er wat wolken over. De zwakke wind is oost. De thermometer geeft 18°C aan. In de nacht is het helder en kunnen er mistbanken ontstaan. De temperatuur daalt naar 5°C. Ook de zondag verloopt vrij zonnig. De zwakke wind blijft oost. Met 20°C wordt het iets warmer.

Nu op RPL: Anita Meyer - They Don't Play Our Lovesong Anymore

Meerdere schoten in Mijdrecht

Logo KogelgatenOp de Dubloen in Mijdrecht is in de nacht van dinsdag op woensdag meerdere keren geschoten. De politie kreeg rond 4.10 een melding binnen van een bewoner...

die wakker was geworden van een harde knal, waarna hij een gat constateerde in de voordeur. Agenten die het gat gingen bekijken vonden het lijken op een kogelgat. De politie stelde vervolgens een onderzoek in en ondervroegen mensen in de buurt. Hierna werd vastgesteld dat er meerdere keren was geschoten in de straat, maar dat er niemand gewond was geraakt. De recherche onderzoekt wat zich er die nacht heeft afgespeeld en vraagt getuigen. Specifiek wordt er gezocht naar voertuigen en personen die tussen 04.00 en 04.30 uur in de omgeving van de Dubloen zijn gezien.

 

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties