Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Nog enkele buien

De ochtend begint met opklaringen maar de kans op een bui is groot. Vanmiddag is er maar weinig ruimte voor de zon en valt er een enkele bui. De matige wind is noordwest. De temperatuur komt niet verder dan 19°C. Vanavond is het bewolkt maar in de nacht klaart het op. Het kwik daalt naar 14°C. Woensdag liggen we tussen twee storingen in. Het is die dag wisselend bewolkt en er zijn brede opklaringen. Het blijft vrijwel droog. De zwakke tot matige wind draait naar het meesj110zuidwesten. Het is dan met 22°C een stuk aangenamer.

Foto: enkele buien

Nu op RPL: Cliff Richard - The Only Way Out

Utrecht- Ruim 4 miljoen voor Utrechts groen

Logo Gemeente Utrecht3Het Utrechts College stelt voor 2017 in totaal ruim 4 miljoen euro beschikbaar voor investering in stedelijk groen. Dit staat in het ‘Meerjaren Groenprogramma jaarsnede 2017’...

dat het Utrechts college deze week aan de gemeenteraad heeft gestuurd. In het programma staan de voorgenomen projecten die dit jaar bijdragen aan een aantrekkelijke en groene woon- en werkomgeving. . Het doel van de gemeente is om Utrecht elk jaar groener te maken.  In 2017 starten een aantal nieuwe projecten. Zoals  de voorbereiding voor het realiseren van een groene, recreatieve fietsroute langs het Amsterdam-Rijnkanaal die aansluit op de Amsterdamsestraatweg en het Springerpark.  Eerder dit jaar werd al de campagne Huismus030 gestart , gericht op meer groen in de tuin om de huismus meer nestel- en leefomgeving te bieden.

 

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties