Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Nog enkele buien

De ochtend begint met opklaringen maar de kans op een bui is groot. Vanmiddag is er maar weinig ruimte voor de zon en valt er een enkele bui. De matige wind is noordwest. De temperatuur komt niet verder dan 19°C. Vanavond is het bewolkt maar in de nacht klaart het op. Het kwik daalt naar 14°C. Woensdag liggen we tussen twee storingen in. Het is die dag wisselend bewolkt en er zijn brede opklaringen. Het blijft vrijwel droog. De zwakke tot matige wind draait naar het meesj110zuidwesten. Het is dan met 22°C een stuk aangenamer.

Foto: enkele buien

Nu op RPL: Cliff Richard - The Only Way Out

Beantwoording vragen door B&W vertraagd

Logo Raadszaal WoerdenBurgemeester en wethouders van Woerden waarschuwen de gemeenteraad dat ze er niet in slagen schriftelijke vragen die zijn ingediend op tijd te beantwoorden.
Dat komt door het zomerreces. Normaal gesproken moet het college vragen binnen 30 dagen beantwoorden. Voor de komende weken kan de beantwoording vertraging oplopen doordat de betrokken ambtenaar of lid van het college afwezig is. Burgemeester en wethouders vragen de leden van de gemeenteraad daarom enige coulance ten aanzien van de exacte beantwoordingstermijnen.

(Bron: RIS)

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties