Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wisselvallig

Een lagedrukgebied ligt een paar dagen in de buurt van onze omgeving en zorgt voor wisselvallig weer. Vandaag wisselen wolken en opklaringen elkaar af en vallen er buien. In de avond is het bewolkt en vallen er ook nog enkele buien. De zwakke wind is noordwest. Het kwik komt niet veel verder dan 19°C. In de nacht klaart het op maar in de nanacht gaan er wederom buien vallen. De temperatuur daalt naar 14°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag en avond ontstaan er opklaringen. Daarnaast vallen er buien. De matige wind is noordwest. Het blijft met 20°C frmeesj0is.

Foto: buien boven Noorder

Nu op RPL: Abba - I Do, I Do, I Do, I Do, I Do

Nieuwe gemeentesecretaris IJsselstein

Logo Gemeente IJsselsteinPer 1 september start Erik Luchtenburg als gemeentesecretaris bij de gemeente IJsselstein. Op die dag begint hij ook als algemeen directeur van UW Samenwerking,... de ambtelijke organisatie van de gemeenten IJsselstein en Montfoort. Erik Luchtenburg volgt Joop Pol op die sinds 1 januari als interim directeur van UW Samenwerking aan het werk was.

Burgemeester Petra van Hartskamp, voorzitter van UW Samenwerking, is verheugd over de benoeming en kijkt uit naar de samenwerking met Erik Luchtenburg. Sinds 2012 is de heer Luchtenburg gemeentesecretaris en algemeen directeur van de gemeente Leusden. Daarvoor was hij onder andere werkzaam als directeur voor de gemeente Nieuwegein en divisiemanager bij de BMC-groep.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties