Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

 

Vrij zonnig

Het ziet er voor vandaag goed uit!. Er zijn zonnige perioden en er is sluierbewolking. In de middag ontstaan er ook stapelwolken. De zwakke tot matige wind komt uit het zuiden. Het kwik loopt op naar 20°C. In de nacht zijn er brede opklaringen. De temperatuur daalt naar 10°C. Vrijdag ligt er een storing in de buurt maar met wat geluk blijft het droog. Wolken en opklaringen wisselen elkaar10818302 1005406322809888 1988209327603635896 o af. De zwakke wind is west. Met 18°C is het frisser.

Nu op RPL: Bryan Ferry & Roxy Music - Love Is The Drug

Nieuwe gemeentesecretaris IJsselstein

Logo Gemeente IJsselsteinPer 1 september start Erik Luchtenburg als gemeentesecretaris bij de gemeente IJsselstein. Op die dag begint hij ook als algemeen directeur van UW Samenwerking,... de ambtelijke organisatie van de gemeenten IJsselstein en Montfoort. Erik Luchtenburg volgt Joop Pol op die sinds 1 januari als interim directeur van UW Samenwerking aan het werk was.

Burgemeester Petra van Hartskamp, voorzitter van UW Samenwerking, is verheugd over de benoeming en kijkt uit naar de samenwerking met Erik Luchtenburg. Sinds 2012 is de heer Luchtenburg gemeentesecretaris en algemeen directeur van de gemeente Leusden. Daarvoor was hij onder andere werkzaam als directeur voor de gemeente Nieuwegein en divisiemanager bij de BMC-groep.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties