Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

 

Vrij zonnig

Het ziet er voor vandaag goed uit!. Er zijn zonnige perioden en er is sluierbewolking. In de middag ontstaan er ook stapelwolken. De zwakke tot matige wind komt uit het zuiden. Het kwik loopt op naar 20°C. In de nacht zijn er brede opklaringen. De temperatuur daalt naar 10°C. Vrijdag ligt er een storing in de buurt maar met wat geluk blijft het droog. Wolken en opklaringen wisselen elkaar10818302 1005406322809888 1988209327603635896 o af. De zwakke wind is west. Met 18°C is het frisser.

Nu op RPL: Bryan Ferry & Roxy Music - Love Is The Drug

‘Markt Mozaïek’ wint publieke stemming

Logo MozaiekHet kunstwerk van Jennifer Tee genaamd Markt Mozaïek is de winnaar van de publieke stemming voor kunst op het Vredenburgplein in Utrecht. Dit kunstwerk, waarbij het plein... bijna geheel bedekt wordt in een natuurstenen mozaïek, kreeg meer dan de helft van de stemmen. Utrechters konden van 2 tot 18 juni hun stem uitbrengen op één van vijf geselecteerde ontwerpen.

Het ontwerp van het kunstwerk wordt nu uitgewerkt tot een Definitief Ontwerp en ingepast in de herinrichting van het Vredenburgplein. Het plein krijgt nieuwe bomen en bankjes, aan de randen een rode klinkerbestrating en binnenin het kunstwerk Markt Mozaïek. Ook worden de contouren van het oude kasteel Vredenburg in het nieuwe straatwerk zichtbaar gemaakt. Begin volgend jaar start de herinrichting en het leggen van het mozaïek. Het streven is om in het voorjaar het plein helemaal klaar te hebben.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties