Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wisselvallig

Een lagedrukgebied ligt een paar dagen in de buurt van onze omgeving en zorgt voor wisselvallig weer. Vandaag wisselen wolken en opklaringen elkaar af en vallen er buien. In de avond is het bewolkt en vallen er ook nog enkele buien. De zwakke wind is noordwest. Het kwik komt niet veel verder dan 19°C. In de nacht klaart het op maar in de nanacht gaan er wederom buien vallen. De temperatuur daalt naar 14°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag en avond ontstaan er opklaringen. Daarnaast vallen er buien. De matige wind is noordwest. Het blijft met 20°C frmeesj0is.

Foto: buien boven Noorder

Nu op RPL: Pharrell Williams - Happy

Bodegraven tekent Retaildeal

Logo Gemeente Bodegraven ReeuwijkWethouder Dirk-Jan Knol heeft maandag 3 juli samen met minister Kamp van Economische Zaken de landelijke Retaildeal ondertekend. De gemeente Bodegraven-Reeuwijk...

committeert zich hiermee aan de uitgangspunten van de landelijke Retailagenda. Die staat in het teken van een toekomstgericht beleid voor de detailhandel.

 

"De Retaildeal maakt het mogelijk om beter samen te werken met het Rijk en de provincie, maar ook met de detailhandel, horeca en vastgoedontwikkelaars. Zo werken we samen aan een nog aantrekkelijker centrum”, aldus Knol. Ook vindt hij de deal is een mooie aanvulling op de Centrumvisie van Bodegraven-Reeuwijk, die eind 2016 is gepresenteerd.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties