Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

 

Vrij zonnig

Het ziet er voor vandaag goed uit!. Er zijn zonnige perioden en er is sluierbewolking. In de middag ontstaan er ook stapelwolken. De zwakke tot matige wind komt uit het zuiden. Het kwik loopt op naar 20°C. In de nacht zijn er brede opklaringen. De temperatuur daalt naar 10°C. Vrijdag ligt er een storing in de buurt maar met wat geluk blijft het droog. Wolken en opklaringen wisselen elkaar10818302 1005406322809888 1988209327603635896 o af. De zwakke wind is west. Met 18°C is het frisser.

Nu op RPL: Hans De Booy - Thuis Ben

Bodegraven tekent Retaildeal

Logo Gemeente Bodegraven ReeuwijkWethouder Dirk-Jan Knol heeft maandag 3 juli samen met minister Kamp van Economische Zaken de landelijke Retaildeal ondertekend. De gemeente Bodegraven-Reeuwijk...

committeert zich hiermee aan de uitgangspunten van de landelijke Retailagenda. Die staat in het teken van een toekomstgericht beleid voor de detailhandel.

 

"De Retaildeal maakt het mogelijk om beter samen te werken met het Rijk en de provincie, maar ook met de detailhandel, horeca en vastgoedontwikkelaars. Zo werken we samen aan een nog aantrekkelijker centrum”, aldus Knol. Ook vindt hij de deal is een mooie aanvulling op de Centrumvisie van Bodegraven-Reeuwijk, die eind 2016 is gepresenteerd.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties