Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wisselvallig

Een lagedrukgebied ligt een paar dagen in de buurt van onze omgeving en zorgt voor wisselvallig weer. Vandaag wisselen wolken en opklaringen elkaar af en vallen er buien. In de avond is het bewolkt en vallen er ook nog enkele buien. De zwakke wind is noordwest. Het kwik komt niet veel verder dan 19°C. In de nacht klaart het op maar in de nanacht gaan er wederom buien vallen. De temperatuur daalt naar 14°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag en avond ontstaan er opklaringen. Daarnaast vallen er buien. De matige wind is noordwest. Het blijft met 20°C frmeesj0is.

Foto: buien boven Noorder

Nu op RPL: Pharrell Williams - Happy

Bedrijvengolfdag voor goede doelen

Logo RotaryRuim 17.500 euro voor twee goede doelen was de opbrengst van een Bedrijvengolfdag, die maandag 3 juli op Golfpark Wilnis is gehouden. De 20 deelnemende bedrijven, uit.. onder meer Woerden, Linschoten, Zegveld en Wilnis, en de organiserende Woerdense Rotaryclubs willen met het golfevenement een bijdrage aan de gemeenschap leveren. Een bedrag van 13.500 euro wordt besteed aan de organisatie van een uitgaansdag in Woerden voor 125 doofblinde mensen. Met 4.000 euro wordt Weddesteyn ondersteund bij de aanschaf van een ‘Beleef-tv’.

Winnaar van deze editie van de golfwedstrijd werd het team van Service Apotheek Woerden. Het was dit jaar voor de negende keer dat de twee Woerdense clubs een Bedrijvengolfdag organiseerden.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties