Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Nog enkele buien

De ochtend begint met opklaringen maar de kans op een bui is groot. Vanmiddag is er maar weinig ruimte voor de zon en valt er een enkele bui. De matige wind is noordwest. De temperatuur komt niet verder dan 19°C. Vanavond is het bewolkt maar in de nacht klaart het op. Het kwik daalt naar 14°C. Woensdag liggen we tussen twee storingen in. Het is die dag wisselend bewolkt en er zijn brede opklaringen. Het blijft vrijwel droog. De zwakke tot matige wind draait naar het meesj110zuidwesten. Het is dan met 22°C een stuk aangenamer.

Foto: enkele buien

Nu op RPL: Cliff Richard - The Only Way Out

Bestelbus botst op personenauto

Logo Politie0Dinsdagmiddag is op de A.C. Verhoefweg in Nieuwegein een bestelbus met hoge snelheid op een stilstaande auto gebotst. Hoewel de ravage groot was, kwamen...

beide bestuurders met de schrik vrij.

 

Alleen de bestuurder van de personenauto werd voor alle zekerheid nagekeken door het ambulancepersoneel. Gezien de grote schade aan beide voertuigen had het ongeval veel slechter kunnen aflopen. De brandweer was aanwezig om de grote hoeveelheid olie die de bestelbus had gelekt, op te ruimen.

Hoewel het overige verkeer het ongeluk via de naastgelegen groenstrook kon passeren, ontstonden er in de avondspits een lange file op de doorgaande weg.

(Bron: AD)

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties