Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weekend

Dankzij een hogedrukgebied bij Scandinaviëmees82 krijgen we dit weekend rustig en mooi weer. Na het optrekken van de mist schijnt de zon uitbundig. Soms trekken er wat wolken over. De zwakke wind is oost. De thermometer geeft 18°C aan. In de nacht is het helder en kunnen er mistbanken ontstaan. De temperatuur daalt naar 5°C. Ook de zondag verloopt vrij zonnig. De zwakke wind blijft oost. Met 20°C wordt het iets warmer.

Nu op RPL: Anita Meyer - They Don't Play Our Lovesong Anymore

Bestelbus botst op personenauto

Logo Politie0Dinsdagmiddag is op de A.C. Verhoefweg in Nieuwegein een bestelbus met hoge snelheid op een stilstaande auto gebotst. Hoewel de ravage groot was, kwamen...

beide bestuurders met de schrik vrij.

 

Alleen de bestuurder van de personenauto werd voor alle zekerheid nagekeken door het ambulancepersoneel. Gezien de grote schade aan beide voertuigen had het ongeval veel slechter kunnen aflopen. De brandweer was aanwezig om de grote hoeveelheid olie die de bestelbus had gelekt, op te ruimen.

Hoewel het overige verkeer het ongeluk via de naastgelegen groenstrook kon passeren, ontstonden er in de avondspits een lange file op de doorgaande weg.

(Bron: AD)

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties