Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Nog enkele buien

De ochtend begint met opklaringen maar de kans op een bui is groot. Vanmiddag is er maar weinig ruimte voor de zon en valt er een enkele bui. De matige wind is noordwest. De temperatuur komt niet verder dan 19°C. Vanavond is het bewolkt maar in de nacht klaart het op. Het kwik daalt naar 14°C. Woensdag liggen we tussen twee storingen in. Het is die dag wisselend bewolkt en er zijn brede opklaringen. Het blijft vrijwel droog. De zwakke tot matige wind draait naar het meesj110zuidwesten. Het is dan met 22°C een stuk aangenamer.

Foto: enkele buien

Nu op RPL: Cliff Richard - The Only Way Out

Weer kledingwinkel in voormalige Vögelepand

Logo VogeleIn het leegstaande pand van Vögele op de kop van de Voorstraat in Woerden komt weer een kledingwinkel. Alleen de begane grond wordt als winkelruimte ingericht.

Op de eerste etage komen appartementen. Een aannemer is deze week gestart met het verwijderen van de trap en de lift. Het winkelpand is in handen van Vidrea Retail. Dat bedrijf heeft de doorstart mogelijk gemaakt van de Nederlandse tak van Charles Vögele. Het ging daarbij om 90 winkels. De winkel in Woerden sloot. Of Vögele na de verbouwing terugkeert of dat Vidrea Retail er met een andere formule start is nog niet bekend gemaakt.

 

Foto's: RPL

  • 20170630_124821
  • 20170704_112218
  • 20170704_112234

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties