Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weekend

Dankzij een hogedrukgebied bij Scandinaviëmees82 krijgen we dit weekend rustig en mooi weer. Na het optrekken van de mist schijnt de zon uitbundig. Soms trekken er wat wolken over. De zwakke wind is oost. De thermometer geeft 18°C aan. In de nacht is het helder en kunnen er mistbanken ontstaan. De temperatuur daalt naar 5°C. Ook de zondag verloopt vrij zonnig. De zwakke wind blijft oost. Met 20°C wordt het iets warmer.

Nu op RPL: Anita Meyer - They Don't Play Our Lovesong Anymore

Weer kledingwinkel in voormalige Vögelepand

Logo VogeleIn het leegstaande pand van Vögele op de kop van de Voorstraat in Woerden komt weer een kledingwinkel. Alleen de begane grond wordt als winkelruimte ingericht.

Op de eerste etage komen appartementen. Een aannemer is deze week gestart met het verwijderen van de trap en de lift. Het winkelpand is in handen van Vidrea Retail. Dat bedrijf heeft de doorstart mogelijk gemaakt van de Nederlandse tak van Charles Vögele. Het ging daarbij om 90 winkels. De winkel in Woerden sloot. Of Vögele na de verbouwing terugkeert of dat Vidrea Retail er met een andere formule start is nog niet bekend gemaakt.

 

Foto's: RPL

  • 20170630_124821
  • 20170704_112218
  • 20170704_112234

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties