Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Nog enkele buien

De ochtend begint met opklaringen maar de kans op een bui is groot. Vanmiddag is er maar weinig ruimte voor de zon en valt er een enkele bui. De matige wind is noordwest. De temperatuur komt niet verder dan 19°C. Vanavond is het bewolkt maar in de nacht klaart het op. Het kwik daalt naar 14°C. Woensdag liggen we tussen twee storingen in. Het is die dag wisselend bewolkt en er zijn brede opklaringen. Het blijft vrijwel droog. De zwakke tot matige wind draait naar het meesj110zuidwesten. Het is dan met 22°C een stuk aangenamer.

Foto: enkele buien

Nu op RPL: Cliff Richard - The Only Way Out

Hoogste punt van Leidsche Rijn Centrum gevierd

Logo Leidsche RijnDeze week is het hoogste punt van Leidsche Rijn Centrum bereikt en dat was reden voor een feestje. Wethouder Kees Geldof onthulde een groot...

doek met daarop ‘Hallo Leidsche Rijn Centrum’. Hij markeerde daarmee het hoogste punt van Leidsche Rijn Centrum. Het doek werd over de 25 meter hoge imposante entree van Jumbo Foodmarkt uitgerold. “Een mijlpaal voor gemeente Utrecht”, zo liet de wethouder weten. “Met het bereiken van het hoogste punt komt het stadscentrum voor de ruim 100.000 bewoners van Leidsche Rijn en De Meern steeds dichterbij”.

 

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties