Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weekend

Dankzij een hogedrukgebied bij Scandinaviëmees82 krijgen we dit weekend rustig en mooi weer. Na het optrekken van de mist schijnt de zon uitbundig. Soms trekken er wat wolken over. De zwakke wind is oost. De thermometer geeft 18°C aan. In de nacht is het helder en kunnen er mistbanken ontstaan. De temperatuur daalt naar 5°C. Ook de zondag verloopt vrij zonnig. De zwakke wind blijft oost. Met 20°C wordt het iets warmer.

Nu op RPL: Anita Meyer - They Don't Play Our Lovesong Anymore

Project RAUM officieel van start.

Logo Kunst2Het Makershuis in Leidsche Rijn is open en het project RAUM wat de nieuwe Utrechtse maakplaats voor kunst, design en technologie is van start gegaan.

Het Makershuis is is een verzamelplaats voor kunstenaars en het Berlijnplein is de openbare expositieruimte van meer dan 40.000 m2.
Wethouder Kees Diepeveen heeft de officiële opening gedaan waarmee acht kunstenaars officieel toegang kregen tot hun residentie. Aan het Berlijnplein namen zij hun intrek in het opvallend bouwwerk dat in de loop van komende weken zal veranderen in een kleurrijk optrekje. In en rondom dit verblijf zullen de kunstenaars werken aan hun projecten en te volgen zijn voor het publiek.
Bron: Raum en Facebook

 

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties