Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Nog enkele buien

De ochtend begint met opklaringen maar de kans op een bui is groot. Vanmiddag is er maar weinig ruimte voor de zon en valt er een enkele bui. De matige wind is noordwest. De temperatuur komt niet verder dan 19°C. Vanavond is het bewolkt maar in de nacht klaart het op. Het kwik daalt naar 14°C. Woensdag liggen we tussen twee storingen in. Het is die dag wisselend bewolkt en er zijn brede opklaringen. Het blijft vrijwel droog. De zwakke tot matige wind draait naar het meesj110zuidwesten. Het is dan met 22°C een stuk aangenamer.

Foto: enkele buien

Nu op RPL: Cliff Richard - The Only Way Out

Project RAUM officieel van start.

Logo Kunst2Het Makershuis in Leidsche Rijn is open en het project RAUM wat de nieuwe Utrechtse maakplaats voor kunst, design en technologie is van start gegaan.

Het Makershuis is is een verzamelplaats voor kunstenaars en het Berlijnplein is de openbare expositieruimte van meer dan 40.000 m2.
Wethouder Kees Diepeveen heeft de officiële opening gedaan waarmee acht kunstenaars officieel toegang kregen tot hun residentie. Aan het Berlijnplein namen zij hun intrek in het opvallend bouwwerk dat in de loop van komende weken zal veranderen in een kleurrijk optrekje. In en rondom dit verblijf zullen de kunstenaars werken aan hun projecten en te volgen zijn voor het publiek.
Bron: Raum en Facebook

 

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties