Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Nog enkele buien

De ochtend begint met opklaringen maar de kans op een bui is groot. Vanmiddag is er maar weinig ruimte voor de zon en valt er een enkele bui. De matige wind is noordwest. De temperatuur komt niet verder dan 19°C. Vanavond is het bewolkt maar in de nacht klaart het op. Het kwik daalt naar 14°C. Woensdag liggen we tussen twee storingen in. Het is die dag wisselend bewolkt en er zijn brede opklaringen. Het blijft vrijwel droog. De zwakke tot matige wind draait naar het meesj110zuidwesten. Het is dan met 22°C een stuk aangenamer.

Foto: enkele buien

Nu op RPL: Cliff Richard - The Only Way Out

Hart van De Meern Noord dichterbij

Logo De MeernDe herontwikkeling van Hart van de Meern Noord is een stap dichterbij. Het gaat om een oud plan dat nu gaat worden uitgevoerd.

Er komt een nieuw woongebied met 80 woningen en nieuwe voorzieningen. Het bestemmingsplan maakt het mogelijk om maximaal 60 woningen te bouwen. Gedacht wordt aan eengezinswoningen en appartementen in een kleinschalige opzet. Het plan draagt bij aan een duurzame en gezonde leefomgeving. Er is rekening gehouden met veilige fietsroutes, met groen in het noordwestelijke kwadrant en met de mogelijkheid tot het realiseren van levensloopbestendige appartementen in de buurt van voorzieningen.
Gemeente De Meern

 

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties