Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weekend

Dankzij een hogedrukgebied bij Scandinaviëmees82 krijgen we dit weekend rustig en mooi weer. Na het optrekken van de mist schijnt de zon uitbundig. Soms trekken er wat wolken over. De zwakke wind is oost. De thermometer geeft 18°C aan. In de nacht is het helder en kunnen er mistbanken ontstaan. De temperatuur daalt naar 5°C. Ook de zondag verloopt vrij zonnig. De zwakke wind blijft oost. Met 20°C wordt het iets warmer.

Nu op RPL: Anita Meyer - They Don't Play Our Lovesong Anymore

Hart van De Meern Noord dichterbij

Logo De MeernDe herontwikkeling van Hart van de Meern Noord is een stap dichterbij. Het gaat om een oud plan dat nu gaat worden uitgevoerd.

Er komt een nieuw woongebied met 80 woningen en nieuwe voorzieningen. Het bestemmingsplan maakt het mogelijk om maximaal 60 woningen te bouwen. Gedacht wordt aan eengezinswoningen en appartementen in een kleinschalige opzet. Het plan draagt bij aan een duurzame en gezonde leefomgeving. Er is rekening gehouden met veilige fietsroutes, met groen in het noordwestelijke kwadrant en met de mogelijkheid tot het realiseren van levensloopbestendige appartementen in de buurt van voorzieningen.
Gemeente De Meern

 

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties