Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

 

Vrij zonnig

Het ziet er voor vandaag goed uit!. Er zijn zonnige perioden en er is sluierbewolking. In de middag ontstaan er ook stapelwolken. De zwakke tot matige wind komt uit het zuiden. Het kwik loopt op naar 20°C. In de nacht zijn er brede opklaringen. De temperatuur daalt naar 10°C. Vrijdag ligt er een storing in de buurt maar met wat geluk blijft het droog. Wolken en opklaringen wisselen elkaar10818302 1005406322809888 1988209327603635896 o af. De zwakke wind is west. Met 18°C is het frisser.

Nu op RPL: Paul Young - Love Of The Common People

Estafetteloop voor Fotografie Tegen Armoede

Logo Runners Club WoerdenDit jaar is de estafetteloop gewonnen door ‘The Bounty Hunters’. Het snelste complete team was “ team Vergeer”, zij wonnen de fotoworkshop.

Nieuw dit jaar was de kidsrun. Dian v.d. Boogerd van de Eben Haëzerschool was de snelste jongen en Noa Verheijen van Basisschool De Kring was het snelste meisje. Margot Stolk loste het startschot en burgemeester Molkenboer liep dit jaar mee met in zijn team wethouders Ivo Verhagen en Yolan Koster die in een rolstoel zat. De opbrengst van de loop is voor de Stichting Fotografie Tegen Armoede van Dies Groot. De Stichting biedt hulp aan kleinschalige hulpprojecten voor mensen in extreme armoede. Het geld komt uit al zijn foto-activiteiten en giften.

 

Foto"s: Nanette Mostert

  • runnersclub1
  • runnersclub2

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties