Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wisselvallig

Een lagedrukgebied ligt een paar dagen in de buurt van onze omgeving en zorgt voor wisselvallig weer. Vandaag wisselen wolken en opklaringen elkaar af en vallen er buien. In de avond is het bewolkt en vallen er ook nog enkele buien. De zwakke wind is noordwest. Het kwik komt niet veel verder dan 19°C. In de nacht klaart het op maar in de nanacht gaan er wederom buien vallen. De temperatuur daalt naar 14°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag en avond ontstaan er opklaringen. Daarnaast vallen er buien. De matige wind is noordwest. Het blijft met 20°C frmeesj0is.

Foto: buien boven Noorder

Nu op RPL: Pharrell Williams - Happy

Estafetteloop voor Fotografie Tegen Armoede

Logo Runners Club WoerdenDit jaar is de estafetteloop gewonnen door ‘The Bounty Hunters’. Het snelste complete team was “ team Vergeer”, zij wonnen de fotoworkshop.

Nieuw dit jaar was de kidsrun. Dian v.d. Boogerd van de Eben Haëzerschool was de snelste jongen en Noa Verheijen van Basisschool De Kring was het snelste meisje. Margot Stolk loste het startschot en burgemeester Molkenboer liep dit jaar mee met in zijn team wethouders Ivo Verhagen en Yolan Koster die in een rolstoel zat. De opbrengst van de loop is voor de Stichting Fotografie Tegen Armoede van Dies Groot. De Stichting biedt hulp aan kleinschalige hulpprojecten voor mensen in extreme armoede. Het geld komt uit al zijn foto-activiteiten en giften.

 

Foto"s: Nanette Mostert

  • runnersclub1
  • runnersclub2

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties