Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wisselvallig

Een lagedrukgebied ligt een paar dagen in de buurt van onze omgeving en zorgt voor wisselvallig weer. Vandaag wisselen wolken en opklaringen elkaar af en vallen er buien. In de avond is het bewolkt en vallen er ook nog enkele buien. De zwakke wind is noordwest. Het kwik komt niet veel verder dan 19°C. In de nacht klaart het op maar in de nanacht gaan er wederom buien vallen. De temperatuur daalt naar 14°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag en avond ontstaan er opklaringen. Daarnaast vallen er buien. De matige wind is noordwest. Het blijft met 20°C frmeesj0is.

Foto: buien boven Noorder

Nu op RPL: Abba - I Do, I Do, I Do, I Do, I Do

Huisvarken naar zijn laatste rustplaats

Logo VarkenIn Kamerik wordt het huisvarken Markus van slager Gerard Zwetsloot na 2 jaar geslacht. Zwetsloot was met varken Billy ook al uitgebreid in het nieuws geweest.

Markus is uitgegroeid tot een vriendelijk varken dat heeft kunnen genieten van zijn baasje en alle wandelingen. Hij is naar het strand geweest, heeft door het bos mogen kuieren en heeft tal van wandelingen door Kamerik gemaakt. Niet iedereen was daar even blij mee, menig krop andijvie en plant heeft het moeten ontgelden. Maar na 2 jaar wint het slagersverstand van Zwetsloot het van het gevoel. Zes juli gaat Markus naar de slacht.

 

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties