Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

 

Vrij zonnig

Het ziet er voor vandaag goed uit!. Er zijn zonnige perioden en er is sluierbewolking. In de middag ontstaan er ook stapelwolken. De zwakke tot matige wind komt uit het zuiden. Het kwik loopt op naar 20°C. In de nacht zijn er brede opklaringen. De temperatuur daalt naar 10°C. Vrijdag ligt er een storing in de buurt maar met wat geluk blijft het droog. Wolken en opklaringen wisselen elkaar10818302 1005406322809888 1988209327603635896 o af. De zwakke wind is west. Met 18°C is het frisser.

Nu op RPL: Hans De Booy - Thuis Ben

Huisvarken naar zijn laatste rustplaats

Logo VarkenIn Kamerik wordt het huisvarken Markus van slager Gerard Zwetsloot na 2 jaar geslacht. Zwetsloot was met varken Billy ook al uitgebreid in het nieuws geweest.

Markus is uitgegroeid tot een vriendelijk varken dat heeft kunnen genieten van zijn baasje en alle wandelingen. Hij is naar het strand geweest, heeft door het bos mogen kuieren en heeft tal van wandelingen door Kamerik gemaakt. Niet iedereen was daar even blij mee, menig krop andijvie en plant heeft het moeten ontgelden. Maar na 2 jaar wint het slagersverstand van Zwetsloot het van het gevoel. Zes juli gaat Markus naar de slacht.

 

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties