Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wisselvallig

Een lagedrukgebied ligt een paar dagen in de buurt van onze omgeving en zorgt voor wisselvallig weer. Vandaag wisselen wolken en opklaringen elkaar af en vallen er buien. In de avond is het bewolkt en vallen er ook nog enkele buien. De zwakke wind is noordwest. Het kwik komt niet veel verder dan 19°C. In de nacht klaart het op maar in de nanacht gaan er wederom buien vallen. De temperatuur daalt naar 14°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag en avond ontstaan er opklaringen. Daarnaast vallen er buien. De matige wind is noordwest. Het blijft met 20°C frmeesj0is.

Foto: buien boven Noorder

Nu op RPL: Pharrell Williams - Happy

Auto te water en gasleiding geraakt

Logo PolitieautoOp de Ir. Enschedeweg ter hoogte van Kamerik is 112 gealarmeerd omdat er een auto te water was geraakt. De vrouw die de auto bestuurde raakte...

voor zover bekend niet gewond maar moest wel voor controle naar het ziekenhuis. Ook werd de politie naar de Fagellaan in Woerden geroepen. Er was een melding Ongeval Gevaarlijke Stoffen. Een bewoner had bij het graven een gasleiding geraakt. De brandweer heeft de leiding tijdelijk gedicht en het gasbedrijf zal de lek professioneel dichten.

 

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties