Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

 

Vrij zonnig

Het ziet er voor vandaag goed uit!. Er zijn zonnige perioden en er is sluierbewolking. In de middag ontstaan er ook stapelwolken. De zwakke tot matige wind komt uit het zuiden. Het kwik loopt op naar 20°C. In de nacht zijn er brede opklaringen. De temperatuur daalt naar 10°C. Vrijdag ligt er een storing in de buurt maar met wat geluk blijft het droog. Wolken en opklaringen wisselen elkaar10818302 1005406322809888 1988209327603635896 o af. De zwakke wind is west. Met 18°C is het frisser.

Nu op RPL: Paul Young - Love Of The Common People

Toekomst Groene Hart hangt af van samenwerking

Logo Groene HartGemeentes en provincies moeten meer samenwerken als het gaat om de veranderingen waarmee het Groene Hart de komende jaren te maken krijgt.

Dat wil de Stuurgroep Nationaal Landschap Groene Hart. De stuurgroep heeft een nota gepresenteerd waarvan ze vraagt die te gebruiken bij het vinden van oplossingen voor zaken als bodemdaling, waterbeheer, bereikbaarheid en het gebruik van nieuwe vormen van energie. Gemeentes moeten vanaf 2019 omgevingsvisies opstellen in plaats van bestemmingsplannen. De stuurgroep vraagt gemeentes die visies onderling af te stemmen. Ook ondernemers zouden meer samen moeten werken. Dat moet er toe leiden dat streekproducten ook in bijvoorbeeld de supermarkten verkrijgbaar zijn.

 

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties