Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wisselvallig

Een lagedrukgebied ligt een paar dagen in de buurt van onze omgeving en zorgt voor wisselvallig weer. Vandaag wisselen wolken en opklaringen elkaar af en vallen er buien. In de avond is het bewolkt en vallen er ook nog enkele buien. De zwakke wind is noordwest. Het kwik komt niet veel verder dan 19°C. In de nacht klaart het op maar in de nanacht gaan er wederom buien vallen. De temperatuur daalt naar 14°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag en avond ontstaan er opklaringen. Daarnaast vallen er buien. De matige wind is noordwest. Het blijft met 20°C frmeesj0is.

Foto: buien boven Noorder

Nu op RPL: Pharrell Williams - Happy

Ruim poep op

Logo Paarden MennenDe gemeente Bodegraven-Reeuwijk heeft een oproep gedaan aan ruiters die regelmatig buitenritten maken. De toename van buitenritten...

zorgt voor klachten van andere weggebruikers over paardenpoep. Deze klachten gaan over gladheid, verkeersonveiligheid en het onsmakelijke aangezicht. Daarom roept de gemeente iedere ruiter op om de paardenpoep tijdens een buitenrit zo snel mogelijk op te ruimen. Als ruiter ben je verplicht om paardenpoep op te ruimen. Doe je dat niet dan loop je kans om een boete te krijgen.
Hippische organisaties hebben reeds maatregelen genomen en hun leden opgeroepen mesthopen op de openbare weg nog dezelfde dag op te ruimen. Op die manier kan men de bebouwde kom schoon houden.

 

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties