Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

 

Vrij zonnig

Het ziet er voor vandaag goed uit!. Er zijn zonnige perioden en er is sluierbewolking. In de middag ontstaan er ook stapelwolken. De zwakke tot matige wind komt uit het zuiden. Het kwik loopt op naar 20°C. In de nacht zijn er brede opklaringen. De temperatuur daalt naar 10°C. Vrijdag ligt er een storing in de buurt maar met wat geluk blijft het droog. Wolken en opklaringen wisselen elkaar10818302 1005406322809888 1988209327603635896 o af. De zwakke wind is west. Met 18°C is het frisser.

Nu op RPL: Hans De Booy - Thuis Ben

Ruim poep op

Logo Paarden MennenDe gemeente Bodegraven-Reeuwijk heeft een oproep gedaan aan ruiters die regelmatig buitenritten maken. De toename van buitenritten...

zorgt voor klachten van andere weggebruikers over paardenpoep. Deze klachten gaan over gladheid, verkeersonveiligheid en het onsmakelijke aangezicht. Daarom roept de gemeente iedere ruiter op om de paardenpoep tijdens een buitenrit zo snel mogelijk op te ruimen. Als ruiter ben je verplicht om paardenpoep op te ruimen. Doe je dat niet dan loop je kans om een boete te krijgen.
Hippische organisaties hebben reeds maatregelen genomen en hun leden opgeroepen mesthopen op de openbare weg nog dezelfde dag op te ruimen. Op die manier kan men de bebouwde kom schoon houden.

 

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties