Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weekend

Dankzij een hogedrukgebied bij Scandinaviëmees82 krijgen we dit weekend rustig en mooi weer. Na het optrekken van de mist schijnt de zon uitbundig. Soms trekken er wat wolken over. De zwakke wind is oost. De thermometer geeft 18°C aan. In de nacht is het helder en kunnen er mistbanken ontstaan. De temperatuur daalt naar 5°C. Ook de zondag verloopt vrij zonnig. De zwakke wind blijft oost. Met 20°C wordt het iets warmer.

Nu op RPL: Anita Meyer - They Don't Play Our Lovesong Anymore

Motie regionale woningbouwmonitor aangenomen

Logo Gemeente NieuwegeinDoor de gemeenteraad van Nieuwegein is een motie aangenomen om in kaart te brengen wat op de korte en lange termijn de regionale woningbehoefte is.

Nieuwegein wil met de tien Utrechtse gemeenten en de provincie afspraken maken over de planning en bouwlocaties. Omdat er een zeer grote behoefte aan betaalbare woningen in de regio bestaat, heeft de regio Utrecht een verantwoordelijkheid hierin volgens de gemeente Nieuwegein. Het college van Nieuwegein brengt de motie tevens onder de aandacht van de gemeenteraad en het college van de gemeente Utrecht, de U10 deelnemers en de provincie Utrecht om zo spoedig mogelijk het overleg te starten. Streven is om de raad van Nieuwegein in het najaar van 2017 te informeren over de resultaten.

 

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties