Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Nog enkele buien

De ochtend begint met opklaringen maar de kans op een bui is groot. Vanmiddag is er maar weinig ruimte voor de zon en valt er een enkele bui. De matige wind is noordwest. De temperatuur komt niet verder dan 19°C. Vanavond is het bewolkt maar in de nacht klaart het op. Het kwik daalt naar 14°C. Woensdag liggen we tussen twee storingen in. Het is die dag wisselend bewolkt en er zijn brede opklaringen. Het blijft vrijwel droog. De zwakke tot matige wind draait naar het meesj110zuidwesten. Het is dan met 22°C een stuk aangenamer.

Foto: enkele buien

Nu op RPL: Cliff Richard - The Only Way Out

Motie regionale woningbouwmonitor aangenomen

Logo Gemeente NieuwegeinDoor de gemeenteraad van Nieuwegein is een motie aangenomen om in kaart te brengen wat op de korte en lange termijn de regionale woningbehoefte is.

Nieuwegein wil met de tien Utrechtse gemeenten en de provincie afspraken maken over de planning en bouwlocaties. Omdat er een zeer grote behoefte aan betaalbare woningen in de regio bestaat, heeft de regio Utrecht een verantwoordelijkheid hierin volgens de gemeente Nieuwegein. Het college van Nieuwegein brengt de motie tevens onder de aandacht van de gemeenteraad en het college van de gemeente Utrecht, de U10 deelnemers en de provincie Utrecht om zo spoedig mogelijk het overleg te starten. Streven is om de raad van Nieuwegein in het najaar van 2017 te informeren over de resultaten.

 

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties