Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wisselvallig

Een lagedrukgebied ligt een paar dagen in de buurt van onze omgeving en zorgt voor wisselvallig weer. Vandaag wisselen wolken en opklaringen elkaar af en vallen er buien. In de avond is het bewolkt en vallen er ook nog enkele buien. De zwakke wind is noordwest. Het kwik komt niet veel verder dan 19°C. In de nacht klaart het op maar in de nanacht gaan er wederom buien vallen. De temperatuur daalt naar 14°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag en avond ontstaan er opklaringen. Daarnaast vallen er buien. De matige wind is noordwest. Het blijft met 20°C frmeesj0is.

Foto: buien boven Noorder

Nu op RPL: Pharrell Williams - Happy

Bouwstenen lokaal sportbeleid

Logo RaadszaalLokale politieke partijen worden van bruikbare ideeën voorzien voor de sportparagraaf in hun verkiezingsprogramma’s. In een brief aan de gemeenteraad...

van Woerden biedt de Vereniging Sport en Gemeenten een brochure aan met bouwstenen die aansluiten op actuele trends en ontwikkelingen. De bouwstenen bieden aanknopingspunten voor het lokale beleid en zijn naar eigen inzicht en politieke voorkeur te gebruiken door de lokale politieke partijen.

 

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties