Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Nog enkele buien

De ochtend begint met opklaringen maar de kans op een bui is groot. Vanmiddag is er maar weinig ruimte voor de zon en valt er een enkele bui. De matige wind is noordwest. De temperatuur komt niet verder dan 19°C. Vanavond is het bewolkt maar in de nacht klaart het op. Het kwik daalt naar 14°C. Woensdag liggen we tussen twee storingen in. Het is die dag wisselend bewolkt en er zijn brede opklaringen. Het blijft vrijwel droog. De zwakke tot matige wind draait naar het meesj110zuidwesten. Het is dan met 22°C een stuk aangenamer.

Foto: enkele buien

Nu op RPL: Cliff Richard - The Only Way Out

Wens 51-jarige Woerdense in vervulling gebracht

Logo AmbulanceDe wens van een 51 jarige vrouw uit Woerden is in vervulling gebracht door Stichting Ambulance Wens. Stichting Ambulance Wens is een groep vrijwilligers die laatste wensen...

van niet mobiele terminale patiënten vervult. De wens van de Woerdense vrouw betrof een bezoekje met haar familie aan Wildlands in Emmen. De Stichting heeft als missie om iedere terminale patiënt die aandacht te geven waar hij of zij behoefte aan heeft, zodat de patiënt niet hoeft te overlijden zonder dat één laatste wens realiteit is geworden.

 

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties