Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wisselvallig

Een lagedrukgebied ligt een paar dagen in de buurt van onze omgeving en zorgt voor wisselvallig weer. Vandaag wisselen wolken en opklaringen elkaar af en vallen er buien. In de avond is het bewolkt en vallen er ook nog enkele buien. De zwakke wind is noordwest. Het kwik komt niet veel verder dan 19°C. In de nacht klaart het op maar in de nanacht gaan er wederom buien vallen. De temperatuur daalt naar 14°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag en avond ontstaan er opklaringen. Daarnaast vallen er buien. De matige wind is noordwest. Het blijft met 20°C frmeesj0is.

Foto: buien boven Noorder

Nu op RPL: Abba - I Do, I Do, I Do, I Do, I Do

Tien keer cum laude op het Kalsbeek College

Logo Kalsbeek College1Tien leerlingen van het Kalsbeek College zijn cum laude afgezwaaid. Op locatie Bredius waren er zes cum laude leerlingen, op Schilderspark vier.

De vmbo-locatie van het Kalsbeek College scoorde met een slagingspercentage van 97 procent uitstekend. Maar liefst 97 procent van alle bijna 700 eindexamenleerlingen loopt dit schooljaar de deur uit met een diploma op zak. Op locatie Schilderspark ligt het percentage op 94,8 procent. Het Kalsbeek College is apetrots op deze cijfers en feliciteert al haar geslaagden.

 

Bron: persbericht

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties