Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wisselvallig

Een lagedrukgebied ligt een paar dagen in de buurt van onze omgeving en zorgt voor wisselvallig weer. Vandaag wisselen wolken en opklaringen elkaar af en vallen er buien. In de avond is het bewolkt en vallen er ook nog enkele buien. De zwakke wind is noordwest. Het kwik komt niet veel verder dan 19°C. In de nacht klaart het op maar in de nanacht gaan er wederom buien vallen. De temperatuur daalt naar 14°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag en avond ontstaan er opklaringen. Daarnaast vallen er buien. De matige wind is noordwest. Het blijft met 20°C frmeesj0is.

Foto: buien boven Noorder

Nu op RPL: Pharrell Williams - Happy

Rechtbank Midden-Nederland publiceert zittingslijsten

Logo Rechter1De rechtbank Midden-Nederland heeft deze week per ongeluk privacygevoelige informatie gepubliceerd op haar website. Het gaat om zittingslijsten inclusief...

de namen van verdachten, die door de meervoudige kamer en de politierechter worden behandeld. Hoe de lijsten online konden komen is voor de rechtbank niet duidelijk; ze zijn inmiddels verwijderd. De rechtbank gaat het datalek melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties