Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wisselvallig

Een lagedrukgebied ligt een paar dagen in de buurt van onze omgeving en zorgt voor wisselvallig weer. Vandaag wisselen wolken en opklaringen elkaar af en vallen er buien. In de avond is het bewolkt en vallen er ook nog enkele buien. De zwakke wind is noordwest. Het kwik komt niet veel verder dan 19°C. In de nacht klaart het op maar in de nanacht gaan er wederom buien vallen. De temperatuur daalt naar 14°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag en avond ontstaan er opklaringen. Daarnaast vallen er buien. De matige wind is noordwest. Het blijft met 20°C frmeesj0is.

Foto: buien boven Noorder

Nu op RPL: Pharrell Williams - Happy

PW onder de indruk van belangstelling voor film

Logo Progressief WoerdenProgressief Woerden (PW) is onder de indruk van de belangstelling voor de vertoning van de film Down to Earth. De partij haalde de film rond het thema duurzaamheid naar het Klooster in Woerden.

180 mensen kwamen op de voorstelling af. Organisator Guus van Bork van de partij zegt na afloop van de film dat ondanks dat het verhaal ‘Behoorlijk zweverig’ was geraakt te zijn. Volgens Progressief Woerden wijst de grote opkomst dat veel mensen op een andere manier met de aarde willen omgaan. De partij zegt dat gevoel in haar verkiezingsprogramma te vertalen met onderwerpen als
geen gasboringen onder Woerden, geen westelijke randweg en aandacht voor inclusie.

 

Foto's: Progressief Woerden

  • DSC_0251
  • DSC_0283
  • DSC_0325
  • DSC_0341
  • DSC_0343

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties