Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

 

Vrij zonnig

Het ziet er voor vandaag goed uit!. Er zijn zonnige perioden en er is sluierbewolking. In de middag ontstaan er ook stapelwolken. De zwakke tot matige wind komt uit het zuiden. Het kwik loopt op naar 20°C. In de nacht zijn er brede opklaringen. De temperatuur daalt naar 10°C. Vrijdag ligt er een storing in de buurt maar met wat geluk blijft het droog. Wolken en opklaringen wisselen elkaar10818302 1005406322809888 1988209327603635896 o af. De zwakke wind is west. Met 18°C is het frisser.

Nu op RPL: Paul Young - Love Of The Common People

Minister Kamp houdt zich op de vlakte over boringen

Logo GasMinister Kamp spreekt voorlopig niet met media over de gas- en olieboringen onder de Woerdense wijk Molenvliet. Dat blijkt uit vragen die RPL stelde aan het ministerie van Economische Zaken.

Volgens het ministerie moet het Canadese bedrijf Vermilion, dat plannen heeft voor de boringen, eerst een geactualiseerd winningsplan indienen. Omdat dat nog niet is gebeurd mengt de minister zich niet in de discussie. Eerder beantwoordde Kamp wel Kamervragen over de boringskwestie. Hij zei dat boringen in kleine veldjes zoals bij Woerden gewoon zijn toegestaan en dat het opboren van gas uit eigen bodem wenselijker is dan het importeren.

 

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties