Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wisselvallig

Een lagedrukgebied ligt een paar dagen in de buurt van onze omgeving en zorgt voor wisselvallig weer. Vandaag wisselen wolken en opklaringen elkaar af en vallen er buien. In de avond is het bewolkt en vallen er ook nog enkele buien. De zwakke wind is noordwest. Het kwik komt niet veel verder dan 19°C. In de nacht klaart het op maar in de nanacht gaan er wederom buien vallen. De temperatuur daalt naar 14°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag en avond ontstaan er opklaringen. Daarnaast vallen er buien. De matige wind is noordwest. Het blijft met 20°C frmeesj0is.

Foto: buien boven Noorder

Nu op RPL: Pharrell Williams - Happy

Geen dwang opknappen panden Hoge Rijndijk Woerden

Logo SloophamerEen motie van STERK Woerden, CDA en Inwonersbelangen over slooppanden aan de Hoge Rijndijk in Woerden, heeft het niet gehaald.

De motie had tot doel de panden op te laten knappen zodat bedrijfsmatig gebruik weer mogelijk is en met de eigenaar afspraken te maken over sloop en nieuwbouw. Verschillende partijen waren van mening dat het dreigen met boetes en dwang nieuwbouw alleen maar kan vertragen en de verstandhouding met de eigenaar niet ten goede komt. Wethouder Ten Hage zegt al in overleg met de eigenaar te zijn. Dat overleg heeft in ieder geval geleid tot bewaking van de panden zodat brandstichting, iets wat regelmatig voorkwam, onmogelijk wordt. De motie werd met 17 stemmen tegen en 11 voor verworpen.

 

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties