Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

 

Vrij zonnig

Het ziet er voor vandaag goed uit!. Er zijn zonnige perioden en er is sluierbewolking. In de middag ontstaan er ook stapelwolken. De zwakke tot matige wind komt uit het zuiden. Het kwik loopt op naar 20°C. In de nacht zijn er brede opklaringen. De temperatuur daalt naar 10°C. Vrijdag ligt er een storing in de buurt maar met wat geluk blijft het droog. Wolken en opklaringen wisselen elkaar10818302 1005406322809888 1988209327603635896 o af. De zwakke wind is west. Met 18°C is het frisser.

Nu op RPL: Paul Young - Love Of The Common People

Geen dwang opknappen panden Hoge Rijndijk Woerden

Logo SloophamerEen motie van STERK Woerden, CDA en Inwonersbelangen over slooppanden aan de Hoge Rijndijk in Woerden, heeft het niet gehaald.

De motie had tot doel de panden op te laten knappen zodat bedrijfsmatig gebruik weer mogelijk is en met de eigenaar afspraken te maken over sloop en nieuwbouw. Verschillende partijen waren van mening dat het dreigen met boetes en dwang nieuwbouw alleen maar kan vertragen en de verstandhouding met de eigenaar niet ten goede komt. Wethouder Ten Hage zegt al in overleg met de eigenaar te zijn. Dat overleg heeft in ieder geval geleid tot bewaking van de panden zodat brandstichting, iets wat regelmatig voorkwam, onmogelijk wordt. De motie werd met 17 stemmen tegen en 11 voor verworpen.

 

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties