Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Nog enkele buien

De ochtend begint met opklaringen maar de kans op een bui is groot. Vanmiddag is er maar weinig ruimte voor de zon en valt er een enkele bui. De matige wind is noordwest. De temperatuur komt niet verder dan 19°C. Vanavond is het bewolkt maar in de nacht klaart het op. Het kwik daalt naar 14°C. Woensdag liggen we tussen twee storingen in. Het is die dag wisselend bewolkt en er zijn brede opklaringen. Het blijft vrijwel droog. De zwakke tot matige wind draait naar het meesj110zuidwesten. Het is dan met 22°C een stuk aangenamer.

Foto: enkele buien

Nu op RPL: Cliff Richard - The Only Way Out

Eben Haezerschool wint rap “Blindspot”

Logo SchoolbordMet een rap over de gevaren van de dode hoek heeft de bovenbouw van basisschool Eben Haëzer in Jaarsveld de rapcontest van BlindSpot gewonnen. Blindspot is een initiatief van Trafficskills...

verkeerseducatie.

Gedeputeerde Jacqueline Verbeek-Nijhof van de provincie Utrecht, die deel uitmaakte van de jury, reikte op 28 juni voor het eerst de prijs uit. De leerlingen mogen hun eigen rap in een echte studio gaan opnemen. Zo’n 250 schoolgroepen in de provincie volgden dit jaar de vernieuwende les van Blindspot over de gevaren van de dode hoek. Leerlingen en docenten zijn erg enthousiast over de les. De gedeputeerde nodigt alle basisscholen in de provincie Utrecht uit om volgend jaar ook de Blindspot uit te voeren.

De Sint Jozefschool in Oudewater kreeg een eervolle vermelding van de jury.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties