Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weekend

Dankzij een hogedrukgebied bij Scandinaviëmees82 krijgen we dit weekend rustig en mooi weer. Na het optrekken van de mist schijnt de zon uitbundig. Soms trekken er wat wolken over. De zwakke wind is oost. De thermometer geeft 18°C aan. In de nacht is het helder en kunnen er mistbanken ontstaan. De temperatuur daalt naar 5°C. Ook de zondag verloopt vrij zonnig. De zwakke wind blijft oost. Met 20°C wordt het iets warmer.

Nu op RPL: Anita Meyer - They Don't Play Our Lovesong Anymore

Eben Haezerschool wint rap “Blindspot”

Logo SchoolbordMet een rap over de gevaren van de dode hoek heeft de bovenbouw van basisschool Eben Haëzer in Jaarsveld de rapcontest van BlindSpot gewonnen. Blindspot is een initiatief van Trafficskills...

verkeerseducatie.

Gedeputeerde Jacqueline Verbeek-Nijhof van de provincie Utrecht, die deel uitmaakte van de jury, reikte op 28 juni voor het eerst de prijs uit. De leerlingen mogen hun eigen rap in een echte studio gaan opnemen. Zo’n 250 schoolgroepen in de provincie volgden dit jaar de vernieuwende les van Blindspot over de gevaren van de dode hoek. Leerlingen en docenten zijn erg enthousiast over de les. De gedeputeerde nodigt alle basisscholen in de provincie Utrecht uit om volgend jaar ook de Blindspot uit te voeren.

De Sint Jozefschool in Oudewater kreeg een eervolle vermelding van de jury.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties