Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weekend

Dankzij een hogedrukgebied bij Scandinaviëmees82 krijgen we dit weekend rustig en mooi weer. Na het optrekken van de mist schijnt de zon uitbundig. Soms trekken er wat wolken over. De zwakke wind is oost. De thermometer geeft 18°C aan. In de nacht is het helder en kunnen er mistbanken ontstaan. De temperatuur daalt naar 5°C. Ook de zondag verloopt vrij zonnig. De zwakke wind blijft oost. Met 20°C wordt het iets warmer.

Nu op RPL: Anita Meyer - They Don't Play Our Lovesong Anymore

Controlebericht NL-alert

Logo NL Alert Maandagmiddag om 12:00 uur wordt in Nederland weer een controlebericht van NL-Alert uitgezonden. Dat gebeurt door de veiligheidsregio’s. de berichten van NL-alert kunnen...

worden ontvangen met behulp van een smartphone. In de berichten kan de veiligheidsregio aanwijzingen over bijvoorbeeld het wel of niet binnen moeten blijven of over het sluiten van ramen en deuren. Moderne smartphones zijn standaard voorzien van de mogelijkheid om de berichten te ontvangen. Het bericht dat maandag wordt uitgezonden is bedoeld om te testen of de telefoon het ook kan ontvangen. Als het bericht niet kan worden ontvangen dan adviseert de veiligheidsregio de aanwijzingen op de website van NL-Alert op te volgen.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties