Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Nog enkele buien

De ochtend begint met opklaringen maar de kans op een bui is groot. Vanmiddag is er maar weinig ruimte voor de zon en valt er een enkele bui. De matige wind is noordwest. De temperatuur komt niet verder dan 19°C. Vanavond is het bewolkt maar in de nacht klaart het op. Het kwik daalt naar 14°C. Woensdag liggen we tussen twee storingen in. Het is die dag wisselend bewolkt en er zijn brede opklaringen. Het blijft vrijwel droog. De zwakke tot matige wind draait naar het meesj110zuidwesten. Het is dan met 22°C een stuk aangenamer.

Foto: enkele buien

Nu op RPL: Cliff Richard - The Only Way Out

Controlebericht NL-alert

Logo NL Alert Maandagmiddag om 12:00 uur wordt in Nederland weer een controlebericht van NL-Alert uitgezonden. Dat gebeurt door de veiligheidsregio’s. de berichten van NL-alert kunnen...

worden ontvangen met behulp van een smartphone. In de berichten kan de veiligheidsregio aanwijzingen over bijvoorbeeld het wel of niet binnen moeten blijven of over het sluiten van ramen en deuren. Moderne smartphones zijn standaard voorzien van de mogelijkheid om de berichten te ontvangen. Het bericht dat maandag wordt uitgezonden is bedoeld om te testen of de telefoon het ook kan ontvangen. Als het bericht niet kan worden ontvangen dan adviseert de veiligheidsregio de aanwijzingen op de website van NL-Alert op te volgen.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties