Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

 

Vrij zonnig

Het ziet er voor vandaag goed uit!. Er zijn zonnige perioden en er is sluierbewolking. In de middag ontstaan er ook stapelwolken. De zwakke tot matige wind komt uit het zuiden. Het kwik loopt op naar 20°C. In de nacht zijn er brede opklaringen. De temperatuur daalt naar 10°C. Vrijdag ligt er een storing in de buurt maar met wat geluk blijft het droog. Wolken en opklaringen wisselen elkaar10818302 1005406322809888 1988209327603635896 o af. De zwakke wind is west. Met 18°C is het frisser.

Nu op RPL: Paul Young - Love Of The Common People

Overdracht Sluiswachterswoning Goejanverwellesluis

Logo Hoogheemraadschap De Stichtse RijnlandenOp 3 juli aanstaande zal de Sluiswachterswoning van de Goejanverwellesluis in Hekendorp overgedragen worden aan de Vereniging Hendrick de Keyser.Het huis was tot voor kort eigendom van het...

Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden. Vereniging Hendrick de Keyser is de landelijk werkende monumentenorganisatie die zich inzet voor het behoud van architectonisch of historisch waardevolle huizen in Nederland. Zo heeft zij onder andere het stoomgemaal De Cruquius en het tolhuis van Gorinchem onder haar hoede genomen. Door de overdracht aan ‘Hendrick de Keyser’ is garant gesteld dat het huis bij de Goejanverwellesluis, een op schoolplaat vereeuwigd stukje vaderlandse geschiedenis, voor de toekomst bewaard blijft.
week 26/26-sluis.jpg  Foto: De Stichtse Rijnlanden

Foto: De Stichtse Rijnlanden
26 sluis

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties