Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wisselvallig

Een lagedrukgebied ligt een paar dagen in de buurt van onze omgeving en zorgt voor wisselvallig weer. Vandaag wisselen wolken en opklaringen elkaar af en vallen er buien. In de avond is het bewolkt en vallen er ook nog enkele buien. De zwakke wind is noordwest. Het kwik komt niet veel verder dan 19°C. In de nacht klaart het op maar in de nanacht gaan er wederom buien vallen. De temperatuur daalt naar 14°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag en avond ontstaan er opklaringen. Daarnaast vallen er buien. De matige wind is noordwest. Het blijft met 20°C frmeesj0is.

Foto: buien boven Noorder

Nu op RPL: Pharrell Williams - Happy

Overdracht Sluiswachterswoning Goejanverwellesluis

Logo Hoogheemraadschap De Stichtse RijnlandenOp 3 juli aanstaande zal de Sluiswachterswoning van de Goejanverwellesluis in Hekendorp overgedragen worden aan de Vereniging Hendrick de Keyser.Het huis was tot voor kort eigendom van het...

Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden. Vereniging Hendrick de Keyser is de landelijk werkende monumentenorganisatie die zich inzet voor het behoud van architectonisch of historisch waardevolle huizen in Nederland. Zo heeft zij onder andere het stoomgemaal De Cruquius en het tolhuis van Gorinchem onder haar hoede genomen. Door de overdracht aan ‘Hendrick de Keyser’ is garant gesteld dat het huis bij de Goejanverwellesluis, een op schoolplaat vereeuwigd stukje vaderlandse geschiedenis, voor de toekomst bewaard blijft.
week 26/26-sluis.jpg  Foto: De Stichtse Rijnlanden

Foto: De Stichtse Rijnlanden
26 sluis

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties