Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

 

Vrij zonnig

Het ziet er voor vandaag goed uit!. Er zijn zonnige perioden en er is sluierbewolking. In de middag ontstaan er ook stapelwolken. De zwakke tot matige wind komt uit het zuiden. Het kwik loopt op naar 20°C. In de nacht zijn er brede opklaringen. De temperatuur daalt naar 10°C. Vrijdag ligt er een storing in de buurt maar met wat geluk blijft het droog. Wolken en opklaringen wisselen elkaar10818302 1005406322809888 1988209327603635896 o af. De zwakke wind is west. Met 18°C is het frisser.

Nu op RPL: Bryan Ferry & Roxy Music - Love Is The Drug

STERK Woerden: Gedeputeerde snapt er niets van

Logo Oliepomp STERK Woerden heeft geen goed woord over voor de beantwoording van vragen door gedeputeerde  van de provincie Zuid-Holland van schriftelijke vragen door 7 politieke partijen.

Het antwoord  dat het gas dat niet in Groningen uit de bodem mag worden gehaald wel uit kleinere velden kan worden gehaald is volgens Elias Bom van sterk woerden onjuist omdat het om verschillende soorten gas gaat. Bom zegt in RPL Actueel dat de Zuid Hollandse gedeputeerde de zelfde argumenten gebruikt als de olie- en gasmaatschappijen om het boren te verdedigen.

Aan een oproep aan Provinciale Staten om een motie in te dienen is inmiddels gehoor gegeven. Die motie is met een meerderheid van stemmen aangenomen. Dat betekent dat winning van gas niet in het Zuid Hollands beleid  met als doel duurzame energie past en dat die provincie dus ook tegen de winning van gas is.

 

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties