Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Nog enkele buien

De ochtend begint met opklaringen maar de kans op een bui is groot. Vanmiddag is er maar weinig ruimte voor de zon en valt er een enkele bui. De matige wind is noordwest. De temperatuur komt niet verder dan 19°C. Vanavond is het bewolkt maar in de nacht klaart het op. Het kwik daalt naar 14°C. Woensdag liggen we tussen twee storingen in. Het is die dag wisselend bewolkt en er zijn brede opklaringen. Het blijft vrijwel droog. De zwakke tot matige wind draait naar het meesj110zuidwesten. Het is dan met 22°C een stuk aangenamer.

Foto: enkele buien

Nu op RPL: Cliff Richard - The Only Way Out

Bestemmingsplannen Jan Steenstraat en Mauritshof

Logo HarmelenDe gemeente heeft voor de Mauritshof in Harmelen en de Jan Steenstraat in Woerden  een ontwerpbestemmingsplan opgesteld, dat binnenkort ter inzage komt.

Inwoners kunnen tijdens twee  inloopavonden in juli het concept van het bestemmingsplan inzien. Voor beide locaties zijn nog geen tekeningen gemaakt. Wel kan het bouwvlak en de bouwmogelijkheden worden gezien en kunnen er vragen gesteld worden.  Eind maart heeft de gemeenteraad besloten dat er op de plek van de voormalige schoolgebouwen ‘De Notenbalk’ in Harmelen  en de Willem Alexanderschool in Woerden versneld woningen worden gebouwd.. Na de zomer zal voor beide locaties de ontwikkelaar bekend zijn. De verwachting is dat in oktober de definitieve plannen gezien kunnen worden. Eind 2017 zal de bouw van start gaan, waarna de woningen in de eerste helft van 2018 kunnen worden opgeleverd.

 

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties