Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weekend

Dankzij een hogedrukgebied bij Scandinaviëmees82 krijgen we dit weekend rustig en mooi weer. Na het optrekken van de mist schijnt de zon uitbundig. Soms trekken er wat wolken over. De zwakke wind is oost. De thermometer geeft 18°C aan. In de nacht is het helder en kunnen er mistbanken ontstaan. De temperatuur daalt naar 5°C. Ook de zondag verloopt vrij zonnig. De zwakke wind blijft oost. Met 20°C wordt het iets warmer.

Nu op RPL: Anita Meyer - They Don't Play Our Lovesong Anymore

Bestemmingsplannen Jan Steenstraat en Mauritshof

Logo HarmelenDe gemeente heeft voor de Mauritshof in Harmelen en de Jan Steenstraat in Woerden  een ontwerpbestemmingsplan opgesteld, dat binnenkort ter inzage komt.

Inwoners kunnen tijdens twee  inloopavonden in juli het concept van het bestemmingsplan inzien. Voor beide locaties zijn nog geen tekeningen gemaakt. Wel kan het bouwvlak en de bouwmogelijkheden worden gezien en kunnen er vragen gesteld worden.  Eind maart heeft de gemeenteraad besloten dat er op de plek van de voormalige schoolgebouwen ‘De Notenbalk’ in Harmelen  en de Willem Alexanderschool in Woerden versneld woningen worden gebouwd.. Na de zomer zal voor beide locaties de ontwikkelaar bekend zijn. De verwachting is dat in oktober de definitieve plannen gezien kunnen worden. Eind 2017 zal de bouw van start gaan, waarna de woningen in de eerste helft van 2018 kunnen worden opgeleverd.

 

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties