Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weekend

Dankzij een hogedrukgebied bij Scandinaviëmees82 krijgen we dit weekend rustig en mooi weer. Na het optrekken van de mist schijnt de zon uitbundig. Soms trekken er wat wolken over. De zwakke wind is oost. De thermometer geeft 18°C aan. In de nacht is het helder en kunnen er mistbanken ontstaan. De temperatuur daalt naar 5°C. Ook de zondag verloopt vrij zonnig. De zwakke wind blijft oost. Met 20°C wordt het iets warmer.

Nu op RPL: Anita Meyer - They Don't Play Our Lovesong Anymore

Openbaar vervoer weer in de lift

Logo OV ChipkaartHet openbaar vervoer in Utrecht is in 2016 opnieuw gegroeid. Er zijn bijna 2 miljoen nieuwe instappers bij gekomen blijkt uit de jaar- en trendrapportage. Ruim 57 miljoen reizigers checkten...

in 2016 met een OV-Chipkaart in. Dit is een teken dat het openbaar vervoer in de provincie profiteert van de groeiende economie en mobiliteit. De meeste reizigersgroei was op drukke lijnen in de bussen van vervoerder U-OV, zoals naar het Utrecht Science Park. Ook waren de reizigers tevreden over de vervoerders U-OV en Connexxion en gaven deze vervoerders goede rapportcijfers. Het tramvervoer in Utrecht werd door de reizigers gewaardeerd met een 7,7 en Utrecht is daarmee de tweede tramstad van Nederland.

 

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties