Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Nog enkele buien

De ochtend begint met opklaringen maar de kans op een bui is groot. Vanmiddag is er maar weinig ruimte voor de zon en valt er een enkele bui. De matige wind is noordwest. De temperatuur komt niet verder dan 19°C. Vanavond is het bewolkt maar in de nacht klaart het op. Het kwik daalt naar 14°C. Woensdag liggen we tussen twee storingen in. Het is die dag wisselend bewolkt en er zijn brede opklaringen. Het blijft vrijwel droog. De zwakke tot matige wind draait naar het meesj110zuidwesten. Het is dan met 22°C een stuk aangenamer.

Foto: enkele buien

Nu op RPL: Cliff Richard - The Only Way Out

Openbaar vervoer weer in de lift

Logo OV ChipkaartHet openbaar vervoer in Utrecht is in 2016 opnieuw gegroeid. Er zijn bijna 2 miljoen nieuwe instappers bij gekomen blijkt uit de jaar- en trendrapportage. Ruim 57 miljoen reizigers checkten...

in 2016 met een OV-Chipkaart in. Dit is een teken dat het openbaar vervoer in de provincie profiteert van de groeiende economie en mobiliteit. De meeste reizigersgroei was op drukke lijnen in de bussen van vervoerder U-OV, zoals naar het Utrecht Science Park. Ook waren de reizigers tevreden over de vervoerders U-OV en Connexxion en gaven deze vervoerders goede rapportcijfers. Het tramvervoer in Utrecht werd door de reizigers gewaardeerd met een 7,7 en Utrecht is daarmee de tweede tramstad van Nederland.

 

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties