Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Nog enkele buien

De ochtend begint met opklaringen maar de kans op een bui is groot. Vanmiddag is er maar weinig ruimte voor de zon en valt er een enkele bui. De matige wind is noordwest. De temperatuur komt niet verder dan 19°C. Vanavond is het bewolkt maar in de nacht klaart het op. Het kwik daalt naar 14°C. Woensdag liggen we tussen twee storingen in. Het is die dag wisselend bewolkt en er zijn brede opklaringen. Het blijft vrijwel droog. De zwakke tot matige wind draait naar het meesj110zuidwesten. Het is dan met 22°C een stuk aangenamer.

Foto: enkele buien

Nu op RPL: Cliff Richard - The Only Way Out

Extra snelheidscontroles N212

Logo SnelheidsmeterDe politie Midden-Nederland gaat extra snelheidscontroles houden op de N212 van Woerden naar Mijdrecht. Het Team Verkeer van de politie Midden-Nederland  handhaaft in de provincies...

Utrecht, Flevoland, en Gooi- en Vechtstreek op overtredingen die de meeste slachtoffers maken. Elk jaar wordt een verkeersonveiligheidsanalyse gemaakt  op basis van gegevens als het aantal overtredingen, het aantal ongevallen en snelheidsgegevens. .Op basis van deze analyses wordt geselecteerd op welke wegen extra gecontroleerd moet worden op snelheid. Naast de N212 wordt in de provincie Utrecht onder andere ook extra gecontroleerd  op de Einsteindreef in Utrecht en de N210 bij  Nieuwegein.  Tussentijds worden de resultaten steeds geëvalueerd. Op basis van die uitkomsten wordt de intensiviteit van de handhaving opgevoerd dan wel verminderd of wordt de keuze gemaakt een andere trajectweg aan te wijzen.

 

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties