Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weekend

Dankzij een hogedrukgebied bij Scandinaviëmees82 krijgen we dit weekend rustig en mooi weer. Na het optrekken van de mist schijnt de zon uitbundig. Soms trekken er wat wolken over. De zwakke wind is oost. De thermometer geeft 18°C aan. In de nacht is het helder en kunnen er mistbanken ontstaan. De temperatuur daalt naar 5°C. Ook de zondag verloopt vrij zonnig. De zwakke wind blijft oost. Met 20°C wordt het iets warmer.

Nu op RPL: Anita Meyer - They Don't Play Our Lovesong Anymore

Extra snelheidscontroles N212

Logo SnelheidsmeterDe politie Midden-Nederland gaat extra snelheidscontroles houden op de N212 van Woerden naar Mijdrecht. Het Team Verkeer van de politie Midden-Nederland  handhaaft in de provincies...

Utrecht, Flevoland, en Gooi- en Vechtstreek op overtredingen die de meeste slachtoffers maken. Elk jaar wordt een verkeersonveiligheidsanalyse gemaakt  op basis van gegevens als het aantal overtredingen, het aantal ongevallen en snelheidsgegevens. .Op basis van deze analyses wordt geselecteerd op welke wegen extra gecontroleerd moet worden op snelheid. Naast de N212 wordt in de provincie Utrecht onder andere ook extra gecontroleerd  op de Einsteindreef in Utrecht en de N210 bij  Nieuwegein.  Tussentijds worden de resultaten steeds geëvalueerd. Op basis van die uitkomsten wordt de intensiviteit van de handhaving opgevoerd dan wel verminderd of wordt de keuze gemaakt een andere trajectweg aan te wijzen.

 

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties