Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

 

Vrij zonnig

Het ziet er voor vandaag goed uit!. Er zijn zonnige perioden en er is sluierbewolking. In de middag ontstaan er ook stapelwolken. De zwakke tot matige wind komt uit het zuiden. Het kwik loopt op naar 20°C. In de nacht zijn er brede opklaringen. De temperatuur daalt naar 10°C. Vrijdag ligt er een storing in de buurt maar met wat geluk blijft het droog. Wolken en opklaringen wisselen elkaar10818302 1005406322809888 1988209327603635896 o af. De zwakke wind is west. Met 18°C is het frisser.

Nu op RPL: Paul Young - Love Of The Common People

Nieuw team kunst in de openbare ruimte

Logo Beeld OostsingelHet Stadsmuseum Woerden heeft een nieuw team gevormd dat de kunst in de openbare ruimte (KIOR) gaat beheren. Het nieuwe team, dat onder toeziend oog van de museumconservator valt,...

bestaat uit Marita Damen (teamcoördinator), Sanne Telgenkamp, Rob van Hoogdalem en Frank van Buren. Zij gaan ongeveer 50 beelden beheren die verspreid staan in Woerden, Harmelen en Zegveld. Er zijn plannen om eens per maand een bepaald beeld onder de aandacht te brengen en om bewoners meer te betrekken bij een beeld dat bij hen in de buurt staat. Ook zal het team vaker dan de aandacht van de media zoeken, met name rondom speciale happenings of gebeurtenissen. Zo is er de komende tijd, dankzij de Tour de France, extra aandacht voor het beeld De Wielrenners van de kunstenaar Jos Pirkner ,dat staat op de Oostsingel in Woerden.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties