Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wisselvallig

Een lagedrukgebied ligt een paar dagen in de buurt van onze omgeving en zorgt voor wisselvallig weer. Vandaag wisselen wolken en opklaringen elkaar af en vallen er buien. In de avond is het bewolkt en vallen er ook nog enkele buien. De zwakke wind is noordwest. Het kwik komt niet veel verder dan 19°C. In de nacht klaart het op maar in de nanacht gaan er wederom buien vallen. De temperatuur daalt naar 14°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag en avond ontstaan er opklaringen. Daarnaast vallen er buien. De matige wind is noordwest. Het blijft met 20°C frmeesj0is.

Foto: buien boven Noorder

Nu op RPL: Pharrell Williams - Happy

Nieuw team kunst in de openbare ruimte

Logo Beeld OostsingelHet Stadsmuseum Woerden heeft een nieuw team gevormd dat de kunst in de openbare ruimte (KIOR) gaat beheren. Het nieuwe team, dat onder toeziend oog van de museumconservator valt,...

bestaat uit Marita Damen (teamcoördinator), Sanne Telgenkamp, Rob van Hoogdalem en Frank van Buren. Zij gaan ongeveer 50 beelden beheren die verspreid staan in Woerden, Harmelen en Zegveld. Er zijn plannen om eens per maand een bepaald beeld onder de aandacht te brengen en om bewoners meer te betrekken bij een beeld dat bij hen in de buurt staat. Ook zal het team vaker dan de aandacht van de media zoeken, met name rondom speciale happenings of gebeurtenissen. Zo is er de komende tijd, dankzij de Tour de France, extra aandacht voor het beeld De Wielrenners van de kunstenaar Jos Pirkner ,dat staat op de Oostsingel in Woerden.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties