Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wisselvallig

Een lagedrukgebied ligt een paar dagen in de buurt van onze omgeving en zorgt voor wisselvallig weer. Vandaag wisselen wolken en opklaringen elkaar af en vallen er buien. In de avond is het bewolkt en vallen er ook nog enkele buien. De zwakke wind is noordwest. Het kwik komt niet veel verder dan 19°C. In de nacht klaart het op maar in de nanacht gaan er wederom buien vallen. De temperatuur daalt naar 14°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag en avond ontstaan er opklaringen. Daarnaast vallen er buien. De matige wind is noordwest. Het blijft met 20°C frmeesj0is.

Foto: buien boven Noorder

Nu op RPL: Pharrell Williams - Happy

Haring enthousiast over circulaire economie

Logo Hans Haring Deze maand is het startsein gegeven voor het versterken van de circulaire economie in het Groene Hart. Daarbij gaat het om de economie op een duurzame manier te ontwikkelen,...

waarbij het afval weer als grondstof wordt gebruikt.
De aanpak komt vanuit Groene Hart Werkt. Het is een samenwerking van gemeenten, scholen en het bedrijfsleven. Hans Haring die op bestuurlijk niveau leiding geeft aan de nieuwe benadering van de economie, is enthousiast over de verschillende projecten. Als voorbeeld noemt hij het lisdodde-project, waarbij lisdodden als grondstof voor isolatiemateriaal moeten gaan dienen.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties