Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

 

Vrij zonnig

Het ziet er voor vandaag goed uit!. Er zijn zonnige perioden en er is sluierbewolking. In de middag ontstaan er ook stapelwolken. De zwakke tot matige wind komt uit het zuiden. Het kwik loopt op naar 20°C. In de nacht zijn er brede opklaringen. De temperatuur daalt naar 10°C. Vrijdag ligt er een storing in de buurt maar met wat geluk blijft het droog. Wolken en opklaringen wisselen elkaar10818302 1005406322809888 1988209327603635896 o af. De zwakke wind is west. Met 18°C is het frisser.

Nu op RPL: Paul Young - Love Of The Common People

Haring enthousiast over circulaire economie

Logo Hans Haring Deze maand is het startsein gegeven voor het versterken van de circulaire economie in het Groene Hart. Daarbij gaat het om de economie op een duurzame manier te ontwikkelen,...

waarbij het afval weer als grondstof wordt gebruikt.
De aanpak komt vanuit Groene Hart Werkt. Het is een samenwerking van gemeenten, scholen en het bedrijfsleven. Hans Haring die op bestuurlijk niveau leiding geeft aan de nieuwe benadering van de economie, is enthousiast over de verschillende projecten. Als voorbeeld noemt hij het lisdodde-project, waarbij lisdodden als grondstof voor isolatiemateriaal moeten gaan dienen.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties